«Ο ΠΑΟ ζηλεύει τον ΟΣΦΠ»

14:52 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA υπάρχει, όπως κάθε εβδομάδα, προαναγγελία με όλα τα σημαντικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Μάλιστα σημειώνεται, μεταξύ άλλων, πως ο Παναθηναϊκός

ζηλεύει τον Ολυμπιακό που βρίσκεται 27 βαθμούς μπροστά του.
Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρεται το εξής: "Ο ανταγωνισμός τους έχει βοηθήσει να δυναμώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαφορετικούς δρόμους.
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σφραγίσει το 41ο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόλις τέσσερις βαθμούς στην εφετινή Super League, είναι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και την Τρίτη πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ζήλια, είναι 27 ολόκληρους βαθμούς πίσω του, αλλά για τον αρχηγό του, Ζέκα, αυτό το παιχνίδι αποτελεί κίνητρο από μόνο του".
Στην συνέχεια υπάρχουν δηλώσεις του Ζέκα: "Ο Ολυμπιακός είναι σε μεγάλα... κέφια τώρα, μετά την νίκη επί της Γιουνάιτεντ και παίζει στην έδρα τους, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που θα τους νικήσει αυτή την σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα