Ο Ντομινίκ Γουίλκινς για τους 61 πόντους του Λεμπρόν

16:23 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λεμπρόν Τζέιμς στον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 61 πόντους, επίδοση που συνιστά ρεκόρ καριέρας, αλλά ο Ντομινίκ Γουίλκινς δεν ενθουσιάστηκε και μάλιστα υποστήριξε πως ο ίδιος στα 54 του θα έβαζε 40 πόντους.
Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος του NBA, Ντομινίκ Γουίλκινς, τόνισε: «Δεν αμφισβητώ πως ήταν "ζεστός". Όμως πρέπει να σκεφτούμε πως έπαιζε με τους Μπόμπκατς, μια ομάδα που έχει αρνητικό ρεκόρ και δεν είχε παίκτη να τον μαρκάρει.

Πού ήταν η αντίπαλη άμυνα; Κι εγώ στα 54 μου θα έβαζα 40 πόντους απέναντι σε μια τέτοια άμυνα. Ο Λεμπρόν είναι τρομερός αθλητής, χωρίς αμφιβολία. Ήμουν κι εγώ τέτοιος στην εποχή μου, αλλά είχα 30 πόντους μέσο όρο απέναντι σε μεγάλους παίκτες όπως ο Λάρι Μπερντ και ο Μάικλ Τζόρνταν, τους οποίους έπρεπε κιόλας να μαρκάρω στην άλλη πλευρά του παρκέ. Ήταν αρκετή αυτή η εμφάνιση του Λεμπρόν για να τον βάλει δυναμικά στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP; Ξεχνάμε πόσο βάρος κλήθηκε να σηκώσει ο Ντουράντ στη Θάντερ με τους τραυματισμούς του Γουέστμπρουκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα