Ο Ναός προχωράει και η ΑΕΚ δυναμώνει...

10:25 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα: "Οι μπουλντόζες "φωνάζουν": Ερχόμαστε!", γράφει η ΩΡΑ στον κεντρικό της τίτλο και προσθέτει: "Έγινε το μεγάλο βήμα! Η ΑΕΚ κατέθεσε χθες στη ΓΓΑ τον φάκελο καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου, παίρνει την έγκριση μέχρι τέλος του μήνα και φουλ για τις άδειες! Το πρώτο από τα δύο

μεγάλα βήματα για να βγουν οι οικοδομικές άδειες έγινε χθες. Μετά την έκριση από την ΓΓΑ ο φάκελος υποβάλλεται μαζί με την μελέτη στο ΥΠΕΚΑ. Παράλληλα προχωράει η νομοθετική ρύθμιση". Στα μεταγραφικά η ΩΡΑ αναφέρει το όνομα του 18χρονου Καραχάλιου από την Αναγέννηση Καρδίτσας.


SPORTDAY

Για τον Ιγκλέσιας γράφει η εφημερίδα. Συγκεκριμένα τονίζει:
"Αρκετές πιθανότητες να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ, έστω και με... τριετή καθυστέρηση, έχει ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της «Ένωσης» το καλοκαίρι του 2011, αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Τώρα όμως το φλερτ αναθερμάνθηκε!

Σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» και τη SportDay οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 28χρονο άσο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 500.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 50.000 ευρώ. Ο Ιγκλέσιας, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο καθώς δεν τα βρήκε για την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ. Όσο για το θέμα του ενδιαφέροντος από ομάδα της Κίνας, δεν έχει προχωρήσει καθώς εμπλέκονται πολλοί μάνατζερ και οι Ασιάτες δεν δείχνουν πρόθυμοι να καλύψουν τη ρήτρα των 250.000 ευρώ για να τον πάρουν άμεσα".

LIVE SPORT

To θέμα του γηπέδου προβάλει και η LS: "Ακάθεκτη για τον Ναό", αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: "Τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η ΑΕΚ το project της Αγιά Σοφιάς. Κατατέθηκε ο φάκελος καταλληλότητας στη ΓΓΑ. Μέχρι το τέλος του μήνα η έγκριση. Ακολουθούν άμεσα η υποβολή οριστικών μελετών στο ΥΠΕΚΑ και το "ναι" της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την ΑΜΚ".


GOAL

"Τα ρέστα της για Ιγκλέσιας", γράφει με τη σειρά του το Goal. Αναλυτικά τονίζει:
"Ρελάνς με Ματίας Ιγκλέσιας επιχειρεί η ΑΕΚ, έστω και αν ο βαθμός δυσκολίας -λόγω Κινέζων- είναι πολύ μεγάλος. Ο Αργεντινός κόφτης αρέσει πάρα πολύ στον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ενωση ετοιμάζεται να μπει σφήνα και να καταθέσει δελεαστική πρόταση για να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρ.

Η προσφορά της φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται πως έχει ρίξει στο τραπέζι η Τσάνγκτσουν Γιατάι (450.000 ετησίως). Από τη στιγμή όμως που έχει «κολλήσει» το deal Ατρόμητου-Γιατάι (έχει απορριφθεί η πρώτη πρόταση) και είναι πιθανό να οδηγηθεί σε οριστικό ναυάγιο, τότε στην ΑΕΚ μπορούν να θεωρούν πως έχουν τις πιθανότητές τους να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα». Η κίνηση της ΑΕΚ πάντως θα γίνει αμέσως, αφού δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει το τι θα συμβεί με τους Ασιάτες. Αλλωστε, έχουν προηγηθεί διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και θα γίνει επί της ουσίας συζήτηση με συγκεκριμένη πρόταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα