Ο Μίτσελ θέλει Άγγλους

14:05 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οποιοσδήποτε αντίπαλος στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός από Ισπανία, είναι ευπρόσδεκτος για τον Μίτσελ ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε ο Ολυμπιακός να κληρωθεί με αγγλική ομάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσα της Ισπανίας και στον Cadena Cope είπε: "Μου κάνει οποιαδήποτε αντίπαλος, αρκεί να μην είναι ισπανική. Προτιμώ Αγγλία. Αν υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, θεωρώ πως είναι με μια εκ

των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι ή Αρσεναλ, αφού τις ισπανικές ομάδες τις θεωρώ απρόσιτες, όπως άλλωστε και την Μπάγερν Μονάχου".
Για το ματς με την Αντερλεχτ είπε: "Τρομάξαμε λίγο λόγω των δύο χαμένων πέναλτι. Ηταν ένα απίστευτο ματς, όπου εμείς τα κάναμε όλα. Και τα καλά, αλλά και τα άσχημα. Η πρόκριση μιλάει για την δουλειά που έγινε απ' όλους".
Για τον Σαβιόλα είπε: "Δίνει μαθήματα με την συμπεριφορά του, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι εδώ τον έχουν σε... βωμό".
Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε: "Ο πρόεδρος βρίσκεται 2,5 χρόνια στην ομάδα και δεν είχε απολαύσει μια τέτοια στιγμή. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος, αλλά στην Ευρώπη είναι σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα".
Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", είπε μεταξύ άλλων: "Δεν πειράζει που δεν κάνω πλέον εκπομπή μαζί σας, θα μου φτιάξουν θρόνο εδώ... (γέλια) Μετά το 0-0 της Ρεάλ με την Σάτιβα στο Κύπελλο, με πήρε τηλέφωνο ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά του είπα ότι δεν μπορώ (γέλια)".
Για το αν ο Ολυμπιακός του πρότεινε να ανανεώσει μετά την πρόκριση, ο Μίτσελ υπενθύμισε ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αποκαλύπτοντας όμως ότι: "Υπάρχει ρήτρα μέχρι τις 31 Μαΐου η οποία, αν πληρωθεί από κάποια από τις δύο πλευρές, σπάει το συμβόλαιο".
Για τον Κώστα Μήτρογλου είπε: "Είναι όσο καλός δείχνουν οι αριθμοί και δεν θα μείνει πολύ ακόμα εδώ. Ο Βαλβέρδε τον είχε δώσει δανεικό και δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί ήταν ένα ρίσκο. Δούλεψε πολύ, όμως, και τώρα δρέπει τους καρπούς".
Για τον Νταβίδ Φουστέρ είπε: "Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος, σημαντικότατος παίκτης για μας και χαίρει μεγάλου σεβασμού εδώ".
Για τον Ρομπέρτο: "Είναι σούπερ κλάση, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ισπανίας. Είναι τερματοφύλακας - αστέρι".
Τέλος μιλώντας στον "Onda Cero", είπε μεταξύ άλλων: "Θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία των παικτών, γιατί ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους απ' ότι όλες οι άλλες ομάδες εδώ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να ζει σε μια φούσκα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι παίκτες, όμως, προοδεύουν πολύ και σε αυτόν τον τομέα".
Για τον Ρομπέρτο, είπε: "Θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη για την Εθνική Ισπανίας. Θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης".
Για τον Σαβιόλα, υποστήριξε: "Ο κόσμος τον λατρεύει για την ταπεινότητά του, προπονείται σαν να ήταν ένας ακόμα πιτσιρικάς και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Ήταν καθοριστικός για εμάς".
Για τον Τσόρι Ντομίνγκες, είπε: "Ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσω έξω, αλλά όταν μπήκε έπαιξε 25 πολύ καλά λεπτά. Είναι παίκτης που σου δίνει κάτι διαφορετικό στην μεσαία γραμμή, αλλάζει τον ρυθμό, κινείται ανάμεσα στις αντίπαλες γραμμές και πραγματικά θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να τον είχα παίκτη πριν από 5-6 χρόνια, όταν ήταν νεώτερος".
Για το αν έκρυψε τον Κώστα Μήτρογλου ή όντως ήταν τραυματίας αστειευόμενος είπε πως: "Δεν μπορώ να τον κρύψω, γιατί είναι σχεδόν δύο μέτρα (γέλια) και θα μου τον πάρουν σίγουρα. Υπάρχουν λίγοι καλοί γκολτζήδες στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα