«Ο Μέσι δεν πωλείται»

13:56 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που διοικείται από τα μέλη της και επειδή λειτουργεί με αυτό τον τρόπο δεν θα πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι όπως ξεκαθάρισε ο Σάντρο Ροσέλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα "Equipe", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Μέσι δεν είναι προς πώληση. Μια εταιρεία θα τον πουλούσε γιατί είναι μια επιχείρηση που ψάχνει για κέρδη αλλά αυτό δεν ισχύει για εμάς. Ο ανταγωνισμός με εταιρείες όπως είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι δύσκολος. Αλλά μακροπρόθεσμα εμείς θα είμαστε

αυτοί που θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες. Θα έρθει μια μέρα που ένας εκατομμυριούχος θα κουραστεί να επενδύει χρήματα και ο σύλλογος θα προσπαθεί να επιζήσει".
Παράλληλα ο Ροσέλ μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται να μειωθεί το χρέος της Μπαρτσελόνα λέγοντας: "Κληρονομήσαμε ένα χρέος ύψους 500 εκ. ευρώ. Έχουμε εφαρμόσει ένα πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας για δυο χρόνια. Επιπλέον έχουμε λάβει ενίσχυση και από την Qatar Foundation χωρίς την βοήθεια της οποίας θα είχαμε μεγάλες δυσκολίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα