Ο Μελισσανίδης που δίνει... πόνο και οι μεταγραφές

09:50 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με μία... προτροπή προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη "βγήκε" σήμερα η ΩΡΑ: "Δωσ'τους κι άλλο πόνο!", γράφει και εξηγεί: "Απέραντη ηδονή και απόλαυση για εκατομμύρια Ενωσιτών με την τρομάρα που τους έχει κυριεύσει για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Επίθεση την ίδια μέρα στον Τίγρη με δύο πανομοιότυπα δισέλιδα δημοσιεύματα. Άρχισαν τα "Non paper" και

γελάει ο κόσμος με τις "ιστορίες γι' αγρίους" που ξεθάβουν και πιστεύουν ότι έτσι κάνουν ζημιά στον ηγέτη της ΑΕΚΑΡΑΣ". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Κυριάκος της Νίκης Βόλου, ενώ στη Βοσνία "λένε για Αντίλοβιτς".

SPORTDAY

"To χτίζει με τον κόσμο της", γράφει η SD και προσθέτει: "Στο νέο γήπεδο θα πάει μεγάλο μέρος των εσόδων από τα διαρκείας". Στα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει για τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο: "Πολλές είναι οι πιθανότητες η ΑΕΚ να κινηθεί και για την απόκτηση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου, αν και με την προσθήκη του Φώτη Καραγκιολίδη και την μεταγραφή του Ηλία Βούρα θα μπορούσε να μην υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα, όμως, με τη SportDay, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ένωση ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ικανότητές του, ενώ με τις παραστάσεις που έχει μπορεί να βοηθήσει στη... διαμόρφωση του Καραγκιολίδη και του Βούρα.

Εν τω μεταξύ, μετά την αρνητική κατάληξη που είχε η υπόθεση του Γιακ Τάουπ, η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε άλλον παίκτη που θεωρεί κατάλληλο για την ενίσχυση της επίθεσης.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία πως ο λόγος για τον οποίο έφυγε στο εξωτερικό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αφορά μεταγραφική υπόθεση και υπάρχουν πληροφορίες πως πρόκειται για φορ. Σίγουρα, πάντως, θα υπάρξει αναζήτηση θα γίνει εντός των τειχών.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν ακόμη παίκτης - όπως ο Ναζλίδης - που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας, υπάρχει πάντα η προοπτική της «επανασύνδεσης» με τον Μπρούνο Τσιρίλο".

LIVE SPORT

Τη μεταγραφή του Καραγκιολίδη τονίζει η εφημερίδα: "Υπέγραψε για τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ", γράφει ενώ παράλληλα τονίζει: "Άνοιξε ο δρόμος για Σαρρή" και "ενωτικό κάλεσμα Μελισσανίδη για παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων της ΑΕΚ την Τρίτη στη συνέντευξη Τύπου".

GOAL

Για τον Αντίλοβιτς γράφει το GOAL: "Στην αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας ψάχνει η Ενωση τον επιθετικό και το όνομα που εξετάζεται είναι ο Ελντίν Αντίλοβιτς.

Πρόκειται για έναν 27χρονο φορ, ύψους 1,90 μ., βοσνιακής καταγωγής. Ο ψηλόσωμος επιθετικός προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Ζελέζνιτσαρ, όπου σε 30 συμμετοχές σκόραρε 18 φορές".

Από εκεί και πέρα τονίζεται το ενωτικό κάλεσμα του Μελισσανίδη για τη συνέντευξη που θα δώσει την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα