Ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ

10:17 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για το σχέδιο του "Τίγρη" γράφει σήμερα το GOAL: "Γήπεδο, ελληνοποίηση και 50 εκατ. ευρώ οι τρεις άξονες του Μελισσανίδη", τονίζει η εφημερίδα. Επιπλέον λόγος γίνεται για τη χθεσινή επίσκεψη της ORIGINAL στα γραφεία του Πέτρου Παππά και την ολιγόλεπτη κουβέντα που είχαν μαζί του, με το GOAL να τονίζει πως ο Έλληνας εφοπλιστής "παραμένει αρνητικός στο να βάλει χρήματα".

SPORTDAY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

είναι το κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και στην SD, η οποία γράφει πως ο "Τίγρης" προτάσσει το θέμα του γηπέδου και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να προχωρά χωρίς τους τέσσερις δυνατούς επιχειρηματίες (Νοτιά, Χατζηϊωάννου, Γκούμα και Παππά). Παράλληλα η SPORTDAY τονίζει ότι "υπήρξαν πιέσεις των οπαδών προς τον Παππά, με τους οργανωμένους να... κατευθύνονται στον Χατζηϊωάννου". Επιπλέον, σημειώνεται πως οι εισπράξεις από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα πάνε άμεσα στους λογαριασμούς των παικτών.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μελισσανίδης συνέχεια στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας, η οποία γράφει: "Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης: "Ή όλοι ή τέλος. Η σωτηρία της ΑΕΚ δεν έρχεται με παρακάλια", πιστεύει ο "Τίγρης" που είναι ξενερωμένος από την "τορπίλη" των Πόλη και Γκίκα στη συνάντηση για το μέλλον της Ένωσης. Αυτή θα ήταν η πρότασή του, στο ιστορικό ραντεβού με τους μετόχους του 2004 εφόσον πήγαιναν και οι τέσσερις: Ομαδάρα και γηπεδάρα, με χρήματα που αρμόζουν στο μέγεθος της ΑΕΚ και όχι με ψίχουλα, δανεικά και χαρτζιλίκια". Επιπλέον λόγος γίνεται για τον Πέτρο Παππά και τη συνάντηση που είχε χθες με την ORIGINAL:"Εγώ πάντα βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθώ την ΑΕΚ".


ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Πιο κοντά από ποτέ, θεωρεί η εφημερίδα πως είναι πλέον η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κοινά της ΑΕΚ, τονίζοντας: "Η επιστροφή του Μελισσανίδη είναι πιο πιθανή από ποτέ, αν ο Γκίκας Γκούμας (το βλέπει θετικά) και ο Πόλυς Χατζηϊωάννου αντιληφθούν την πραγματικότητα και δεν πετάξουν στα... σκουπίδια αυτή τη χρυσή προοπτική. Μεγάλα σχέδια για την ΑΕΚ από τον "Τίγρη", που περιμένει το κάλεσμα σωτηρία. "Ναι" και από τον Νοτιά, με τον μεγαλομέτοχο να ενημερώνει τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι θα δώσει το παρών στη συνάντηση των "5". Παράλληλα, η εφημερίδα γράφει πως ο Παππάς είπε χθες στην ORIGINAL ότι θέλει τον Μελισσανίδη πίσω στην ΑΕΚ"

Keywords
Τυχαία Θέματα