Ο Μαραντόνα αποθέωσε τον Μουρίνιο

22:01 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

«Αυτά που έχει πετύχει ο Μουρίνιο μιλούν από μόνα τους για την αξία του. Έχω παρακολουθήσει προπόνηση του και είναι κορυφαίος. Διαχειρίζεται πολύ δημοκρατικά τους παίκτες του και δίνει σημασία σε όλους» είπε ο Μαραντόνα.

Με την σειρά του και ο Μουρίνιο ανταπέδωσε τα καλά λόγια δηλώνοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι για ανθρώπους όπως ο Μαραντόνα και όχι όπως εγώ. Οι παίκτες έχουν μια άλλη φήμη και μια ξεχωριστή αξία που κανείς προπονητής δεν θα μπορέσει να αποκτήσει».

O Μουρίνιο από το Ντουμπάι έβαλε

στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας ότι μένει στην ισπανική ομάδα και στοχεύει στην κατάκτηση του δέκατου, για τον σύλλογο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μένω στην Μαδρίτη και θέλω το τρίτο μου Τσάμπιονς Λιγκ που θα είναι και το δέκατο για τον σύλλογο αλλά με ανησυχεί η Γιουβέντους. Η ήττα από την Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα (22/12) με έκανε να σκεφτώ σοβαρά την κατάσταση στην ομάδα» επισήμανε ο 49χρονος προπονητής.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Ρεάλ και τόνισε ότι όλοι θέλουν έναν παίκτη σαν τον συμπατριώτη του.

«Ο Ρονάλντο είναι ένας σταρ. Όλοι θα ήθελαν έναν πάικτη σαν και αυτόν λόγω της προσωπικότητας του. Όλοι ξέρουν ότι είναι ο καλύτερος και είναι προορισμένος για μεγάλες ομάδες» επισήμανε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα