«Ο Μαντσίνι στις καρδιές όλων μας»

12:52 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί από χθες βράδυ παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, εξέλιξη αναμενόμενη μετά την απώλεια του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Καλντούν Αλ Μουμπάρακ να ευχαριστεί τον Ιταλό τεχνικό για όσα προσέφερε και να υπογραμμίζει πως ο Μαντσίνι θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ τόνισε: "Τα επιτεύγματα του Μαντσίνι στον σύλλογο μιλούν

από μόνα τους, κέρδισε τον σεβασμό του συλλόγου, του ιδιοκτήτη Σεΐχη Μανσούρ, την δική μου αλλά και της διοίκησης για την αφοσίωση στο πόστο του και τον επαγγελματισμό που τον χαρακτήρισε τα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Το γεγονός πως κατέκτησε το 2011 το Κύπελλο Αγγλίας και την περασμένη χρονιά πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, τον έβαλαν στις καρδιές όλων μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".
Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρει τα εξής: "Ανακοινώνουμε το τέλος της συνεργασίας μας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την ομάδα, αλλά είναι συνέπεια του απολογισμού της φετινής χρονιάς. Η ομάδα απέτυχε στους στόχους που είχαμε βάλει από την έναρξη της περιόδου, εκτός από τη συμμετοχή στους ομίλους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ".
Υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο πρώην συνεργάτης του Μαντσίνι, ο Μπράιαν Κιντ, για τα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Ρέντινγκ και Νόριτς αλλά και για την περιοδεία της ομάδας στην Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα