Ο Λυμπερόπουλος απειλεί τους ταξιτζήδες με κρεμάλα αν μπουν στο Uber

14:54 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ευθείες απειλές με κρεμάλες στο Σύνταγμα εκτόξευσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Θύμιος Λυμπερόπουλος! Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ούτε λίγο ούτε πολύ με πολεμικό σχόλιο που υπογράφει ο ίδιος προσωπικά στην ιστοσελίδα του οργάνου στο Facebook, μιλά για «Ιούδες» και απειλεί όσους ταξιτζήδες θελήσουν να συνεργαστούν

με την υπηρεσία Uber, που μόλις ήρθε και στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες κατά 20% φθηνότερες.
«Ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την uber αποτελούν εχθρό του κλάδου» γράφει. «Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Όσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες ''για τριάντα αργύρια'' θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά στο Σύνταγμα»!
Σε άλλη ανακοίνωση ο κ. Λυμπερόπουλος, ο οποίος καταφανώς εκφράζεται ως ο απόλυτος ηγεμόνας των ταξιτζήδων, που κηρύσσει πολέμους, αναγορεύει προδότες, καταδικάζει και καλεί στην επιβολή της εσχάτης των ποινών, υπογραμμίζει: «Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης. Οι ''πηλιογούσηδες'' του κλάδου έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την uber. Ο οδηγός μπορεί να είναι προσωρινός στο επάγγελμα και δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο ιδιοκτήτης όμως και αύριο θα έχει το ταξί, θα έχει την περιουσία του. Ας μην αφήσουμε λοιπόν κάθε τυχοδιώκτη να παίζει και να υπονομεύει την περιουσία μας και το επάγγελμά μας».
Οι αναρτήσεις του προέδρου προκάλεσαν σχόλια που επικροτούν και στηρίζουν τις απόψεις του (για «προδότες», «μπάσταρδους» και «δειλά ανθρωπάκια»). Δεν λείπουν ωστόσο και τα σχόλια όσων διαχωρίζουν τις θέσεις τους και τον καλούν να αναλάβει τις ευθύνες του, να αφήσει τις απειλές και να καθοδηγήσει σωστά τους συναδέλφους του.
Η Uber είναι μια νέα υπηρεσία, η οποία μόλις ξεκίνησε, προσφέροντας σε όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο πελατολόγιό της, φθηνότερο ταξί κατά 20%.
Βεβαίως, με τέτοιου είδους αντιδράσεις, χαρακτηρισμούς και απειλές πολέμου και κρεμάλας, ο ΣΑΤΑ δεν καταφέρνει να μεταφέρει στο κοινό τους λόγους αντίδρασής του στη νέα υπηρεσία, ούτε και βοηθάει τους -πολλές φορές απεγνωσμένους οικονομικά και βαρύτατα εργαζόμενους- οδηγούς ταξί να διεκδικήσουν το δίκιο τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα