Ο Λύμπε έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο (VIDEO)

19:03 21/4/2014 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Μαζί με τον ξάδελφο του Σωτήρη έπαιξαν σε αγώνα προς τιμήν τους στην Εράνη Φιλιατρών από όπου πέρασαν και οι δύο πρν πάνε στην Καλαμάτα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα η Εράνη τίμησε την Μεγάλη Παρασκευή δύο μεγάλους Φιλιατρινούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στα πρώτα τους βήματα την φανέλα της, τον Νίκο και τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Προς τιμή των δύο ποδοσφαιριστών,

στην χθεσινή εκδήλωση αναμετρήθηκε ομάδα επιλέκτων Μεσσηνίων ποδοσφαιριστών - τη σύνθεση της οποίας επιμελήθηκε ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος, με την ομάδα της Εράνης, του Κώστα Λυμπερόπουλου.

Ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος αγωνίστηκαν ξανά μετά από χρόνια με την φανέλα της Εράνης, με τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, να τους χειροκροτεί συνεχώς.

Στο ημίχρονο τους απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ενώ και οι δύο δεν χάλασαν χατίρι σε μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 1:4.Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
Εράνη Φιλιατρών:
Σ. Λυμπερόπουλος, Μπεγλεκτζής, Άλμπαν, Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου, Κώτσος, Χρονόπουλος, Νικολόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Νικολακόπουλος, Κάππος, Αλεξανδρόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταθόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Γκαϊφίλιας, Διονυσόπουλος, Κυριακούλης, Κιούτακ, Βασιλόπουλος.

Επίλεκτοι Μεσσηνίας:
Πραστέλας, Γιαννακόπουλος, Ντινιώτης, Κουτούτσης, Κουρούπης, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Τσουλάκος, Πούτσι, Πουλάκος.

Αναπληρωματικοί: Κολεσνιτσένκο, Παπανικολάου, Καλαβούρης, Οντεμισιώτης, Κυριακόπουλος, Δημιτρούλιας, Γεωργιόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Γυφτάκης.

Πηγή filiatranet

Keywords
Τυχαία Θέματα