Ο Λεμπρόν έφυγε, ο Ουέιντ έμεινε

08:27 16/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την παραμονή του Ντουέιν Ουέιντ στην ομάδα επιβεβαίωσε και επίσημα η διοίκηση των Μαϊάμι Χιτ χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.
Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, τόνισε: "Ο Ντουέιν αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας από την ημέρα που ήρθε, πριν από 11 χρόνια.
Έχει αποδείξει αρκετές φορές την αφοσίωση του στους Χιτ κατά της διάρκεια της καριέρας του και πάντα έδειχνε τη διάθεση να θυσιαστεί ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα

που να μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ούτε αυτή τη φορά διαφέρει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε να τον έχουμε κοντά μας και είμαι σίγουρος πως ο Ντουέιν όπως πάντα, θα ηγηθεί της προσπάθειας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δυο χρόνων με τον Ουέιντ να εισπράττει 34 εκατομμύρια δολάρια με αποδοχές μειωμένες σε σχέση με τα 41.6 εκατομμύρια δολάρια του προηγούμενου συμβολαίου.
Το μήνυμα του Ουέιντ στο Instagram: "Σπίτι Είναι Όπου Η καρδιά Είναι... Η Οικογένειά μου, Η Πόλη Μου, Το Σπίτι μου..#ΧιτΓιαΜίαΖωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα