«Ο κόσμος της Λάτσιο δεν είναι ούτε νεοναζιστές ούτε φασίστες»

12:30 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στον αγώνα ρεβάνς για τους "16" του Europa League, η Λάτσιο θα υποδεχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Στουτγάρδη καθώς έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική για τον ναζιστικό χαιρετισμό οπαδών της στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Από την πλευρά του ο Κλαούντιο Λοτίτο έσπευσε να υποστηρίξει πως ο κόσμος της Λάτσιο δεν ανήκει σε νεοναζιστικές ή φασιστικές οργανώσεις και πως είναι άδικη η τιμωρία.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας της Ρώμης τόνισε: "Είναι άδικο να στιγματίζεται

μια κερκίδα και να τιμωρείται ένας ολόκληρος κόσμος, από την άσχημη συμπεριφορά 12-13 ανθρώπων. Η τιμωρία μας στηρίχτηκε σε υποθέσεις, οι οποίες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο κόσμος της Λάτσιο δεν ανήκει σε νεοναζιστικές ή φασιστικές οργανώσεις. Μπορεί κάποιοι να ανήκουν σε ακραίες ομάδες, όμως η πλειοψηφία όχι. Πρέπει να εισακουστούν οι εκκλήσεις μας και να αρθεί η τιμωρία που άδικα μας επέβαλε η UEFA".
Στην συνέχεια, ο Λοτίτο πρόσθεσε: "Από τότε που έγινα πρόεδρος, εδώ και εννιά χρόνια, η Λάτσιο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξαλειφθούν τέτοιες άσχημες συμπεριφορές. Σε μεγάλο βαθμό αυτό το καταφέραμε. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και να αλλάξουν την ποινή. Είναι κρίμα να παίξουμε με την Στουτγάρδη κεκλεισμένων των θυρών. Ελπίζω πως θα επικρατήσει η λογική και θα αρθεί η τιμωρία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα