Ο καψούρης με την ΑΕΚ Κάλα και η επιστροφή του

09:16 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα τον Χουάν Κάλα έχει σήμερα η εφημερίδα: "Θέλει ΑΕΚ ο Κάλα! Ο Ισπανός στόπερ ψήνεται ακόμα και για φέτος"! Επιπλέον επί του θέματος τονίζει η ΩΡΑ: "Μιλάει συνεχώς με τον Κορδέρο, με τον οποίο έχουν τον ίδιο μάνατζερ και του δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ξέρει τα πάντα για τις τεράστιες αλλαγές στην Ένωση με Μελισσανίδη

και δεν τον προβληματίζει ακόμη και το ενδεχόμενο να παίξει στη Γ' Εθνική! Το καλοκαίρι του 2014 τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη". Στα υπόλοιπα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως "μέχρι την Κυριακή ο Δέλλας θέλει τον περιφερειακό επιθετικό με στόχο να βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο Πήλιο".

SPORTDAY

Και στη SD πρώτο θέμα είναι ο Χουάν Κάλα: "Θα μπορούσε να είναι τρελός που θέλει να αφήσει την Πριμέρα Ντιβιζιόν, έλα όμως που η ΑΕΚ παραμένει ελκυστική και ο Χουάν Κάλα είναι... καψούρης! Την πόρτα της Ένωσης χτύπησε το 24χρονος αμυντικός που προσφέρθηκε να την ακολουθήσει στην περιπέτεια της Γ' Εθνικής". Πιο αναλυτικά η εφημερίδα γράφει για τον Ισπανό:
"Και ξαφνικά... Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός αμυντικός, που πρόλαβε να «δεθεί» με την ομάδα στον μισό χρόνο παρουσίας του σε αυτή, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής ακόμη και σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά υπάρχουν πέρα από κάποια μεγάλα «συν» και κάποια σοβαρά εμπόδια στην απόκτησή του.

Ξεκινώντας από τα θετικά: η αξία του είναι αναμφισβήτητη, έγινε εμφανής ακόμη και στην ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας κι ασφαλώς θα ήταν αισθητή ακόμη περισσότερο τώρα. Επιπλέον, στην ομάδα υπάρχουν οι άλλοτε συμπαίκτες του Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Γεωργέας, όπως και ο Κορδέρο, με τον οποίο είναι φίλοι από τις ακαδημίες της Σεβίλλης. Μάλιστα ο Ισπανός μέσος φέρεται να έχει ενημερώσει τον Κάλα για τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα ΑΕΚ. Και ο ίδιος ο Κάλα δεν δείχνει αρνητικός ακόμη και στο ενδεχόμενο να παίξει στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, το συμβόλαιό του λήγει το 2014 (οπότε μπορεί να κλειστεί μία συμφωνία τύπου... Μάνταλου), αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να αποδεσμευτεί τώρα.

Υπάρχουν, ωστόσο, και εμπόδια: όσο δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σεβίλλη, τον τελευταίο λόγο έχει η ομάδα του και έστω και τυπικά απαγορεύεται οποιαδήποτε προσυμφωνία μαζί του από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι (επιτρέπεται από Ιανουάριο και μετά). Επιπροσθέτως, εφόσον μείνει ελεύθερος είναι σίγουρο πως θα έχει προτάσεις, είτε από την πρώτη είτε από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, που είναι πιο δελεαστικές από την Γ' Εθνική της Ελλάδας, ενώ δεν θα πρόκειται για μονοετές συμβόλαιο. Υπάρχει και το ζήτημα του κασέ. Ο Κάλα εισπράττει 240.000 ευρώ το χρόνο από τη Σεβίλλη, ποσό ασφαλώς και έχει την οικονομική δυνατότητα να διαθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μεν, αλλά θα ήταν υπερβολικό για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι ο Κορδέρο με 70.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν το 1/4".

LIVE SPORT

Για την επιστροφή Κάλα γράφει και η LIVE SPORT: "Επιστροφή Κάλα στην ΑΕΚ. Μπορεί να γυρίσει ο παίκτης στην Ένωση, ο οποίος θέλει ακόμα και τώρα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αν και έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τη Σεβίλλη".

GOAL

To GOAL με τη σειρά του γράφει επίσης για τον Κάλα, αλλά προσθέτει και το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου: "Η Ένωση ψάχνει για στόπερ και οι Κυργιάκος και Κάλα βρίσκονται στη λίστα".

Keywords
Τυχαία Θέματα