Ο κακός της δαίμονας….

23:52 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Allianz
Η Μπάγερν απέδειξε πως είναι ο κακός δαίμονας της Ρεάλ, την κέρδισε με γκολ του Γκόμες στο 90' (2-1) και πλέον όλα είναι ανοικτά εν όψει του επαναληπτικού στο «Μπερναμπέου». Εννέα νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμος της Μπάγερν στα εντός με τη Ρεάλ
Η Ρεάλ Μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να χτυπήσει το κέντρο της άμυνας της Μπάγερν Μονάχου.
Μόλις στο 7ο λεπτό

ο Οζίλ έβγαλε τον Μπενζεμά στην πλάτη της άμυνας τον Βαυαρών, ο Γάλλος έκανε το σουτ αλλά ο Νόιερ έδειξε την κλάση του και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η Μπάγερν ζήτησε πέναλτι στο 15ο λεπτό σε τράβηγμα του Ράμος στον Ριμπερί, αλλά δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να φτάσει στο γκολ από μια στημένη φάση.
Ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ράμις έδιωξε λανθασμένα και η μπάλα στρώθηκε στο Ριμπερί που δεν χαρίστηκε από το ύψος του πέναλτι.
Στο 21' ο Ρονάλντο εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και γενικότερα η Ρεάλ εμφανίστηκε σαστισμένη με πολλά κενά στην άμυνα και στα χαφ.
Κάθε φάση της Μπάγερν μύριζε γκολ και στο 26' λίγο έλειψε ο Σβαϊνστάιγκερ με σουτ να βρει στόχο.
Τα αίματα ξύπνησαν ξανά στο 39' με τον Νόιερ να μπλοκάρει το σουτ του Μπενζεμά από δεξιά και στην κόντρα ο Κασίγιας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκόμες μέσα από την περιοχή.
Πάντως η εικόνα της Ρεάλ δεν ήταν εκείνη που θα περίμενε κανείς, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Βαυαροί με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και καλύψεις, κράτησαν στα 45 πρώτα λεπτά, εκτός αγώνα τους Ρονάλντο και Ντι Μαρία.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους, με την Μπάγερν να είναι καλύτερη και να έχει στο 52' ένα καλό σουτ με τον Ρόμπεν.
Ωστόσο η Ρεάλ σε μια ανύποπτη φάση στο επόμενο λεπτό πέτυχε ένα χρυσό γκολ.
Ο Νόιερ νίκησε αρχικά τον Ρονάλντο σε τετ α τετ, αλά η μπάλα βγήκε έξω στον Οζίλ. Εκείνος τροφοδότησε δεξιά τον Μπενζεμά που έσπασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρονάλντο έκανε νέο γύρισμα και ο Οζίλ από το μισό μέτρο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ.
Η Μπάγερν στη συνέχεια δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά κι αυτό έκανε. Ο Χάινκες έριξε και τον Μίλερ στο 61' στο ματς στη θέση του κουρασμένου Σβαϊνστάιεγκερ και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 62' με τον Κασίγιας να προλαβαίνει τον Γκόμες.
Στο 70' ο Ράμος έκανε ακόμη ένα λάθος αλλά ο Γκόμες αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 73' η κεφαλιά του Γκόμες πέρασε άουτ.
Στο 80' ο Μουρίνιο έριξε και τον Γκρανέρο στο ματς, και προσπάθησε να κλειδώσει το κέντρο αν και η Μπάγερν προσπάθησε να πιέσει ως το τέλος και είχε στο 86' μια καλή κεφαλιά με τον Γκόμες.
Στο 88' ο Ράμος εξιλεώθηκε για τις γκάφες του σε όλο το ματς, καθώς έκοψε ηρωικά τον Γκόμες, πριν ο Γερμανός πλασάρει τον Κασίγιας.
Η Μπάγερν δεν το άφησε και στο 90 ο Λαμ άδειασε τον ανύπαρκτο Κοεντράο, έκανε το γύρισμα και ο Γκόμες μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1 με το συνήθη τρόπο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα