Ο Γκερέιρο μιλάει για την ΑΕΚ

15:23 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα του. Ο Ρότζερ Γκερέιρο εμφανίστηκε, μέσω συνέντευξής του στην Πολωνία, μιλώντας για τα σχέδιά του. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ μίλησε στο przegladsportowy.pl, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει εδώ και μήνες ομάδα, δεν σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, αναφέρεται και στην ΑΕΚ και στα χρήματα που του οφείλονται (πάνω

από 1 εκατ. ευρώ αναφέρει το δημοσίευμα), υπογραμμίζοντας πως θα διεκδικήσει.

«Δεν έχω σκοπό να σταματήσω την καριέρα μου. Είμαι 32 ετών, αλλά νιώθω 25. Θα ήθελα να αγωνιστώ πάλι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αλκοόλ, με τσιγάρα κτλ. Είμαι υγιής, μπορώ να συνεχίζω να παίζω. Τον Ιανουάριο χτύπησα το γόνατό μου και έμεινα εκτός μέχρι τον Μάρτιο. Έπαιξα στο πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Πάολο με την Κομερσιάλ. Τώρα παίζω με τους φίλους μου για διασκέδαση. Θα ήθελα να βρω ομαδα τον Γενάρη. Είχα τρεις προτάσεις από τη Βραζιλία, από τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Θέλω να βρω μία ομάδα που υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Αν συμφωνήσουμε για 5 ευρώ, να πάρω 5 ευρώ. Μπορεί να είναι αυτή η ομάδα από τη Βραζιλία, την Πολωνία, την Ελλάδα ή την Κύπρο; Δεν με ενδιαφέρει», είπε ο Γκερέιρο και κατόπιν ρωτήθηκε για την ΑΕΚ:

«Έπαιξα εκεί τέσσερα χρόνια και πληρώθηκα μόνο τα δύο (σ.σ ο σύλλογος χρωστάει στον Ρότζερ πάνω από 1 εκατ. ευρώ). Πήρα ένα καλό δικηγόρο και θα αγωνιστώ στα δικαστήρια για τα χρήματά μου. Τον Φεβρουάριο πάω στην Ελλάδα».

Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε στον Γκερέιρο πως η ΑΕΚ έχει κυρήξει πτώχευση, πως έχει τώρα νέο ιδιοκτήτη ο οποίος έχτισε από την αρχή το σύλλογο από το μηδέν και πως δεν σκοπεύει να πληρώσει τα χρέη των προκατόχων του.

Η απάντηση του Γκερέιρο; «Για μένα δεν είναι σημαντικό ποιος θα με πληρώσει, αλλά τα χρήματά που μου ανήκουν. Δούλεψα σκληρά γι' αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα