Ο Γκαρσία μιλάει για το νέο του ρόλο στον ΠΑΟΚ

11:08 29/6/2014 - Πηγή: AEK365

Υπέροχα και μοναδικά νιώθει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά αναλαμβάνοντας χρέη άμεσου συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη.
«Νιώθω πραγματικά υπέροχα και μοναδικά στο νέο μου ρόλο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη, τόσο τον Άγγελο Αναστασιάδη, όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Έχω νέα

πράγματα μπροστά μου και δεν μπορώ ακόμα να πω λεπτομέρειες, γιατί κι εγώ μαθαίνω», δήλωσε ο Γκαρσία, στα "Σπορ του Βορρά" και συνέχισε μιλώντας για το Μουντιάλ:

«Μπορεί η Κόστα Ρίκα να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και να το έδειξε αυτό στα ματς των ομίλων, αλλά αυτή η ομάδα, είναι μία "χαλαρή" ομάδα. Αντίθετα, η Ελλάδα είναι μία "σφιχτή" και σοβαρή ομάδα, ένα συγκρότημα που το διακρίνει η μαχητικότητα και διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει πετυχημένη συνταγή, ξέρει να αμύνεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της. Όπως ακριβώς δηλαδή και η Ουρουγουάη», σχολίασε για το παιχνίδι Κόστα Ρίκα-Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα