Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τη «μετακόμισή» του στον ΑΝΤ1

22:03 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάνα Τρυφίδου επέστρεψαν στην πρωινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM μετά τις διακοπές τους και ο Λιάγκας δεν παρέλειψαν να σχολιάσει την μεταγραφή του από το MEGA στον ΑΝΤ1 που αποτέλεσε την μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ξεκινήσαμε στον ΑΝΤ1

σήμερα, κάναμε σύσκεψη. Πας εκεί που σε θέλουν στη ζωή. Πήγαμε εκεί που τους κάνουνε πρόταση και τους θέλουνε. Αυτά που λέμε είναι ειλικρινά και αληθινά. Λάβαμε με τη Φαίη μια απόφαση μετά από 3 χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας ως πρωινό και δικής μου 6 χρόνια ως κανάλι. Ήταν 6 εξαιρετικά χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, έχω κερδίσει πάρα πολλά, ελπίζω και το Mega να κέρδισε κάτι. Οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους, δεν υπάρχει σχέση αιώνια, κάποιους τους χωρίζει ο θάνατος, κάποια δεδομένα αλλάξανε, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε μια απόφαση, να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη. Σου δίνει και μια προοπτική ανανέωσης αν και η βασική ομάδα παραμένει ίδια.

»Σήμερα ήταν η πρώτη σύσκεψη, πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ φιλικά, πάρα πολύ ωραία. Μακάρι να έχουμε μια συνεργασία χρόνων, μας έχουν αγκαλιάσει και δείχνουν ότι μας θέλουν πολύ. Η επιτυχία δε αποτιμάτε σε νούμερα αλλά στις όμορφες ομάδες. Δεν λέω ότι δεν είναι σημαντικό να μην κάνουμε νούμερα. Ετοιμαζόμεθα. Σιγά - σιγά, αρχές Οκτώβρη θα βγούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Η Ελεάνα θα είναι πάντως μαζί μας. Θα είναι και η Σάσα Σταμάτη μαζί μας. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα είναι στο μαγειρικό τιμόνι της εκπομπής και φυσικά η κολώνα του σταθμού, η Λίτσα Πατέρα, που δεν την έχω γνωρίσει ακόμα. Να πω και ένα πρόσωπο ακόμα; Σπύρος Σούλης, θεωρώ ότι είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στην τηλεόραση και άλλοι πολλοί».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες στα περιοδικά:

«Νομίζω ότι είναι σαφές ότι από τις παπαράτσι φωτογραφίες δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος. Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου, να μην κατέβω για μπάνιο; Είναι ευχάριστο να βλέπω την αφεντομουτσουνάρα μου στα περιοδικά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα