Ο Φώτης ζητά προστασία!

15:20 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H KAE AEK - μέσω του Κώστα Σταματιάδη- καταφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς εναντίον του Πιερικού για τον τρόπο, που αντιμετωπίστηκε ο Φώτης Βασιλόπουλος, η συμμετοχή του οποίου στο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά κρίνεται αμφίβολη. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πονάει αφόρητα στον ώμο, ενώ με δηλώσεις του σε μερίδα του Τύπου ξέσπασε και

ζήτησε προστασία!

Ο Βασιλόπουλος δήλωσε στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων»: «Όπου παίζουμε, στόχος των αντιπάλων είναι να με χτυπήσουν. Με έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Πιερικό, όπου ο Μαρμαρινός μού έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ και οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα. Και κανένας δεν μιλάει. Είδαμε το βίντεο και πάθαμε όλοι σοκ. Ήταν απροκάλυπτα τα χτυπήματα. Και σε προηγούμενα παιχνίδια συνέβαινε το ίδιο. Πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσει, διότι αυτό δεν είναι μπάσκετ».

«Με χτύπησαν... Πονάω... Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Κάπως πρέπει να προστατευτούμε. Εννοείται, ότι πρέπει πάση θυσία να παίξω το ερχόμενο Σάββατο με τον Ερμή Λαγκαδά, αλλά πονάω. Και είναι στην κλείδα...Δεν ξέρω αν θα κάνω μαγνητική. Μπορεί να κάνω αύριο, μπορεί μεθαύριο», δήλωσε στην «ΩΡΑ των σπορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα