«Ο Φαν Πέρσι δεν θα πήγαινε αν ήξερε πως ο Φέργκιουσον θα έφευγε»

16:08 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είδε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποχωρεί από τους πάγκους και, σύμφωνα με τον Ράιμοντ Φερχέιεν, αν ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός το ήξερε νωρίτερα τότε δεν θα πήγαινε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Ο Φερχέιεν ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ολλανδίας το διάστημα 2006-2010 και σε δηλώσεις του στο FourFourTwo τόνισε: «Ο Ρόμπιν δεν είναι ανόητος, ξέρει ακριβώς πως βρίσκεται προς το τέλος της καριέρας του. Ήταν στην Άρσεναλ για χρόνια

χωρίς να κερδίσει τίποτα και πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε τουλάχιστον να κατακτήσει κάποια τρόπαια στην καριέρα του, καθώς πλησίαζε τα 30. Ήταν πιστός στην Άρσεναλ και ήταν δύσκολο γι' αυτόν, μία οδυνηρή μετακόμιση. Ιδανικά θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ κερδίζοντας τρόπαια. Ήξερε πως αυτό δεν θα συνέβαινε και έπρεπε να κάνει τη μεταγραφή. Πήρε μία δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση. Είχε μία επιτυχημένη πρώτη χρονιά, κατέκτησε το πρωτάθλημα και μετά σκέφτηκε ''τώρα πάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ''. Ξαφνικά όμως αποσύρθηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Πώς νομίζετε ότι ένιωσε; Αν ήξερε ότι θα γινόταν αυτό και πάλι θα έφευγε από την Άρσεναλ, γιατί αν έμενε αυτό θα σήμαινε μηδέν τρόπαια. Θα έφευγε οπωσδήποτε, αλλά πιο πιθανό θα ήταν να πήγαινε στη Μπαρτσελόνα ή τη Μπάγερν».

Keywords
Τυχαία Θέματα