«Ο Φαν Χάαλ δεν σέβεται Γκιγκς και Φαλκάο»

13:52 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Βιμ Φαν Χάνεγκεμ υπήρξε μέλος της σπουδαίας Εθνικής Ολλανδίας του 1974 και γνωρίζει τον Λουίς Φαν Χάαλ εδώ και 40 χρόνια, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να του ασκήσει σκληρή κριτική για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα MIRROR, ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στη σχέση Φαν Χάαλ-Γκιγκς: "Αυτό που σιχαίνομαι να βλέπω είναι το πώς μεταχειρίζεται τον Ράιαν Γκιγκς ο Φαν Χάαλ. Ο Λουίς προσέχει περισσότερο

τους άλλους συνεργάτες του, αλλά ξεχνάει πως εδώ μιλάμε για τον Ράιαν Γκιγκς. Ο Λουίς έχει παίξει για την Τέλσταρ, την Αντβέρπ και τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο Γκιγκς ήταν γιγάντιος ως παίκτης. Αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό από αυτόν που έχει".
Στη συνέχεια ο Φαν Χάνεγκεμ σχολίασε τη συμπεριφορά του Φαν Χάαλ προς τους Φαλκάο και Ντι Μαρία: "Ο Φαλκάο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Όμως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αντιμετωπίζουν λες και τον έχουν πάρει από ομάδα τέταρτης κατηγορίας.
Κάποιες φορές του επιτρέπεται να παίζει μερικά λεπτά, μερικές φορές ξεκινάει στο αρχικό σχήμα, άλλες φορές κάθεται 90 λεπτά στον πάγκο ή ακόμα χειρότερα, στις εξέδρες.
Βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν είναι ευτυχισμένοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ντι Μαρία ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο καλύτερος παίκτης της Αργεντινής. Όμως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κάνει ούτε μια μπαλιά 30 μέτρων".
Τέλος, ο Φαν Χάνεγκεμ άσκησε κριτική για τους πειραματισμούς του Φαν Χάαλ στην ενδεκάδα: "Με τον τρόπο που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί ότι θα πάρει τη τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές την ομάδα όμως δεν έχω δει ακόμα να έχει μπει η σφραγίδα του Λουίς σε αυτή. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Λουίς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ποια είναι η ιδανική ενδεκάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα