Ο Διονύσης Χιώτης στους «θρύλους» του Football Manager

16:31 7/11/2014 - Πηγή: AEK365


Με το νέο Football Manager να κυκλοφορεί σήμερα η ιστοσελίδα sportsjoe.ie έκανε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στους παίκτες-θρύλους στην ιστορία του παιχνιδιού. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το FM γνωρίζουν ότι σε όλους του τις εκδόσεις υπήρχαν παίκτες σχετικά άσημοι που οργίαζαν και μέσα σε λίγα χρόνια γίνονταν παγκόσμιοι σταρ. Χαρακτηριστικό αλλά και ακραίο παράδειγμα το Το Μαδέιρα στο Football Manager

01/02. Ο Πορτογάλος ήταν ο τέλειος επιθετικός αλλά στη πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν ένα δημιούργημα του παιχνιδιού.

Στο αφιέρωμα λοιπόν παρουσιάζεται η κορυφαία 11άδα με τους παίκτες-θρύλους του FM (που υπάρχουν και στην πραγματικότητα). Στη θέση του γκολκίπερ λοιπόν βρίσκουμε τον Διονύση Χιώτη ο οποίος στο παιχνίδι κατέβαζε τα ρολά. "Ομόφωνα θεωρείται ως ο καλύτερος γκολκίπερ του παιχνιδιού. Ο Έλληνας γκολκίπερ της ΑΕΚ το όνομα του οποίο αναφέρεται ως θεότητα σε κάποιους κόσμους είναι μια καταραμένη λέξη για άλλους. Ένας πραγματικός θρύλος" αναφέρει το κείμενο.


Η υπόλοιπη 11άδα απαρτίζεται από τους: Ντάριο Σρνα, Άντονι Φαντεν Μπόρε, Ταρίμπο Γουέστ, Μάικλ Νταφ, Φρέντι Αντού, Κένεντι Μπακιρτζίγλου, Τόντον Ζολά Μουλόκο, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, Τσέρνο Σάμπα και Μαξίμ Τσιγκάλκο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βίνσεντ Ενγιεάμα, Ντιν Ρίτσαρντς, Μαρκ Κερ, Φρέντι Γκουαρίν, Τζοναθόν Μπιαμπιανί, Μάρτιν Παλέρμο και Λιλιάν Λασλάντ.

Εμείς να προσθέσουμε τον βιονικό Τζούλιους Αγκαχόβα, τον Αλεξάντερ Φάρνερουντ, τον Οράσιο Περάλτα, τον Άρη Γαλανόπουλο, αλλά και τον Έλντερ Μπαρμπόζα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα