Ο Δέλλας που δεν κρύβεται

10:09 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Δεν κρύβεται ο «Κολοσσός». Ο Δέλλας είδε ό,τι είδαν όλοι με την πτώση της απόδοσης της ΑΕΚ στο β' μέρος στην Κομοτηνή και δεν στάθηκε μόνο στη δικαιολογία της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. «Στο δεύτερο με τις μεγάλες μπαλιές ήμασταν ακίνδυνοι». «Γίναμε προβλέψιμοι και μας έκλεισαν». «Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε εμείς από τον αντίπαλο». Ρεαλιστής σε σχέση με την συνολική εικόνα του 90λεπτου στην Κομοτηνή,

χθες απέναντι στους παίκτες.

Τι πρότειναν οι παίκτες της ΑΕΚ για τα μπόνους ενόψει υπογραφής εσωτερικού κανονισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει σήμερα τη νέα της ιστοσελίδα που... θα κάνει πάταγο!

«Καμίνι» η Γλυφάδα και με Ρέθυμνο! Ενθουσιασμός και προσμονή για την δεύτερη Κυπελλική μάχη την Κυριακή. Κυκλοφορούν από τις 11 το πρωί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα «μαγικά χαρτάκια». Νώντας Παπαντωνίου: Εφικτός στόχος η πρόκριση στα πλέι οφ.

Φιλικό στη Λαμία την Κυριακή. Κλείνει κι άλλο το αγωνιστικό κενό για την ΑΕΚ. Το άλλο Σάββατο με Πιερικό.

Ο Σοϊλέδης δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα πάλι χθες. «Βγήκε προληπτικά, θα είναι πανέτοιμος για το πρωτάθλημα», λένε στην ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος μιλάει στην «Ώρα» για την ΑΕΚ που είδε την Τετάρτη. «Φρέσκια, με πλάνο και... Σουπερλιγκάτη».

Goal: Αναλύοντας τον Δέλλα. Τι θέλει ο Έλληνας τεχνικός από το παιχνίδι της νέας ΑΕΚ και πως δουλεύει γι' αυτό. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Το διακύβευμα είναι σημαντικό. Η φετινή αποστολή του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ δεν περιορίζεται απλά στην επίτευξη της ανόδου και στη διάκριση στο κύπελλο, αλλά και στη δημιουργία μίας ομάδας που θα θυμίζει ξανά... ΑΕΚ. Δεν θα είναι το έκτρωμα των τελευταίων εφιαλτικών ετών, αλλά ένα σύνολο που θα παρουσιάζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο και θα γίνεται αφεντικό σε κάθε παιχνίδι. Εστω και αν είναι νωρίς και υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να βελτιωθούν και να διορθωθούν, έγινε φανερό και στην Κομοτηνή πως η ΑΕΚ βαδίζει προς αυτήν την κατεύθυνση. Μία ομάδα που κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο και φέρει τη σφραγίδα του προπονητή της.
Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Δέλλας δουλεύει πεισματικά προς αυτή τη λογική. Στην Κομοτηνή έγινε φανερό πως, ανεξαρτήτως του αντιπάλου που έχει η ΑΕΚ, το αφεντικό στο παιχνίδι είναι εκείνη. Ο τεχνικός της Ενωσης έλεγε μετά το ματς πως ήταν πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και είχε κάθε λόγο γι' αυτό. Βλέπετε, η ΑΕΚ σε όλο το 90λεπτο είχε καλή τακτική συμπεριφορά, ήξερε τι ζητεί μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο πρώτο μέρος -όσο είχε αγωνιστικό ρυθμό- μπορούσε να κυκλοφορεί καλά την μπάλα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Ομάδα δεμένη, με σαφείς προσανατολισμούς μέσα στο παιχνίδι.
Στόχος του Δέλλα είναι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του να κυριαρχεί. Να είναι εκείνη που θα καθορίζει τον ρυθμό του παιχνιδιού, που θα μπορεί να προκαλεί δέος στον αντίπαλό της. Φέτος που έχει και καλύτερα υλικά για να δουλέψει, φαίνεται πως μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Γιατί είναι σαφές πως ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ. Και όταν μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό έπειτα από τη συνεχή ροή αγώνων, τότε φαντάζει πολύ πιθανό να έχει και διάρκεια στην καλή απόδοσή της.
Εξίσου σημαντικό στη συνολική προσπάθεια είναι πως η ΑΕΚ δείχνει να δημιουργεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Με παίκτες που δείχνουν, ότι με τη σωστή εξέλιξη μπορεί να είναι βασικά στελέχη της Ενωσης και για τα επόμενα χρόνια, όταν ο σύλλογος θα πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Live Sport: «Μπορούσαμε καλύτερα». Ο Δέλλας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες της ΑΕΚ για το α' ημίχρονο με τον Πνθρακικό, αλλά υπογράμμισε και τα λάθη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα