Ο Δέλλας αποφασίζει για το τιμ

16:02 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα για τον πάγκο της ΑΕΚ υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης Τετάρτης ήταν απλώς το... έναυσμα για να προχωρήσουν οι διαδικασίας και να δεχθεί ο «Κολοσσός» την επίσημη πρόταση από τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Στην ΑΕΚ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή το τυπικό «κόλλημα» που υπάρχει με το γεγονός ότι ο «Τράι» δεν έχει δίπλωμα UEFA PRO

και είχαν σκεφτεί κάποιες λύσεις πριν κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί του. Όπως έχουν κάνει κάποιες σκέψεις και για την πιθανή στελέχωση του τεχνικού τιμ. Ονόματα όπως αυτά του Χριστόφορου Κόλα και του Ντανιέλ Μπατίστα τους έχουν απασχολήσει. Για τον δεύτερο η ΑΕΚ θέλει έτσι κι αλλιώς (ακόμη και αν παραμείνει προπονητής της ομάδας U20) να έχει πιο ενεργή συνεργασία με την πρώτη ομάδα, τη στιγμή που αυτή θα αναγκαστεί να προωθήσει και παίκτες από τη Β΄ ομάδα.
Ωστόσο, στην συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη Δέλλας και Δημητρέλος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος προς τον «Κολοσσό», μεταφέροντάς του ότι αν αποδεχθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα είναι εκείνος που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις για την στελέχωση του τεχνικού του τιμ, αλλά και γενικότερα την επιλογή των προσώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα