Ο δεύτερος γιος του Κασάνο λέγεται... Λιονέλ

12:33 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες ώρες η οικογένεια Κασάνο έχει υποδεχτεί το νέο μέλος καθώς η σύζυγος του επιθετικού της Ίντερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Όσο για το όνομα του δεύτερου γιου, ο Κασάνο επέλεξε και... επέβαλε το όνομα "Λιονέλ" προς τιμήν του Μέσι.

Ο Κασάνο σε τηλεφωνική παρέμβαση του σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης δήλωσε: "Ονόμασα το δεύτερο παιδί μου, Λιονέλ, προς τιμήν του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Η Καρολίνα είχε τις αντιρρήσεις της,

δεν ήθελε αυτό το όνομα με τίποτα. Εγώ από την μεριά μου επέμεινα και τελικά την ανάγκασα να υποχωρήσει. Από την στιγμή που είχα επιλέξει αυτό το όνομα, για τίποτα στον κόσμο δεν θα το άλλαζα".
Για την γέννηση του δεύτερου γιου, ο Κασάνο δήλωσε: "Ο Λιονέλ και ο Κρίστοφερ, ο πρωτότοκος γιος μου, είναι οι δυο μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Οι στιγμές της γέννησης τους είναι οι πιο δυνατές της ζωής μου και θα μου μείνουν αξέχαστες. Θα κάνω τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να ζήσουν μια όμορφη, ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα