Ο Δάρλας πήγε στον Κισσαμικό

14:51 27/1/2015 - Πηγή: AEK365

Την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα ανακοίνωσε η διοίκηση στου Κισσαμικού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στη Football League.

Ο παίκτης είχε υπογράψει πριν από μήνες στον Άρη, αλλά τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε με τον παίκτη να μένει ελεύθερος και τώρα να υπογράφει στον Κισσαμικό.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή ποδοσφαιριστή

Φίλιππο Δάρλα.

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 23 Οκτωβρίου 1983
Θέση: Αμυντικός

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό και το 2001 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο, αφού πρώτα πέρασε από Καλλιθέα, Μαρκό, Απόλλωνα, είχε σημαντικές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, Europa League). Για μία σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά από το νέο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπρεστ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Εργοτέλη, πριν επιστρέψει για δύο σεζόν στον Παναιτωλικό. Φέτος αν και είχε ανακοινωθεί από τον Άρη αποχώρησε χωρίς να αγωνιστεί. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και φόρεσε για ένα παιχνίδι το 2006 τη φανέλα και της Εθνικής Ανδρών».

Οι δηλώσεις του Δάρλα:

«Ήρθα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα για να καταφέρει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό κι ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».

*Στη φωτογραφία ο Δάρλας με τον πρόεδρο του Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα