Ο χαμένος... χάνεται

11:28 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 23η αγωνιστική

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε καθώς οι μεν Βαυαροί ηττήθηκαν στο τέλος από την Βασιλεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η δε Κυπελλούχος Γερμανίας χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Βικτόρια Πλζεν στο Europa League. Πλέον οι δυο ομάδες τα αφήνουν πίσω όλα αυτά και στρέφουν την προσοχή τους στην μεταξύ τους αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την πορεία τους στο πρωτάθλημα

καθώς ενδεχόμενη ήττα θα τις απομακρύνει από τον στόχο του πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία με την Φράιμπουργκ, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή επομένως η νίκη στην "Αλιάντζ Αρίνα" είναι μονόδρομος με τον Γιούπ Χάινκες να μην υπολογίζει στους τραυματίες Σβαϊνστάιγκερ, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο, Μπρένο. Η Σάλκε από την μεριά της δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή και θα παίξει για την νίκη έστω και χωρίς την βοήθεια των Φέρμαν, Ούνερσταλ, Εσκουδέρο και Τζόουνς.

Η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς υποδέχεται το Αννόβερο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή με την ελπίδα να αυξήσει την διαφορά της από την δεύτερη Γκλάντμπαχ. Ο Μάριο Γκέτσε παραμένει τραυματίας για την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Η Γκλάντμπαχ θέλει να παραμείνει στην δεύτερη θέση και για αυτό στοχεύει στην νίκη κόντρα στο Αμβούργο.

Η 23η αγωνιστική στην Bundesliga είναι ιδιαίτερη καθώς επιστρέφει στους πάγκους ο Ότο Ρεχάγκελ ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Χέρτα Βερολίνου στην πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 24/2
Γκλάντμπαχ-Αμβούργο 21:30
Σάββατο 18/2 (16:30)
Κολωνία-Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ
Μάιντς-Καϊζερσλάουτερν
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 19:30
Κυριακή 19/2
Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 16:30
Ντόρτμουντ-Ανόβερο 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα