Ο Μπρούνο «επέστρεψε»

20:09 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Μπρούνο Τσιρίλο, στο φιλικό που έδωσε η ομάδα με το Χαϊδάρι, στα Σπάτα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που αποφασίστηκε να γίνει αυτό το ματς, ήταν (και) να δοθεί η δυνατότητα στον Ιταλό αμυντικό να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Και η συμμετοχή του στο ματς για περισσότερο από ένα ημίχρονο ήταν η θετική είδηση δύο περίπου εβδομάδες

πριν από την πρεμιέρα, καθώς μπορεί να ήταν εμφανές ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι ακόμη πίσω, ωστόσο το ίδιο εμφανής ήταν και η εμπειρία του και όσα αυτή μπορεί να προσφέρει στην αμυντική λειτουργία της Ένωσης.
Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Ντούνη στο τέρμα και τους Αργυρίου, Τσουκαλά, Τσιρίλο και Τζανετόπουλο στην άμυνα. Στα χαφ επελέγησαν οι Κέζος, Κάτσικας, με τους Γροντή (δεκάρι), Δημγκιόκα (δεξιά) και Μούργκα (αριστερά), μπροστά τους. Στην κορυφή, θέση πήρε ο Μιχάλης Παυλής. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε με τον επιθυμητό τρόπο, καθώς μόλις στο 20' οι Μούργκα και Παυλής αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και αντικαταστάθηκαν από τους Παληαρούτα και Καζβιρόπουλο, με τον τελευταίο αναγκαστικά να αγωνίζεται ως σέντερ φορ.
Σαν να μην έφτασε αυτό, λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ. Τουλάχιστον, το πρόβλημα του Μούργκα αποδείχθηκε επιπόλαιο και με την έναρξη του δεύτερου μέρους, επέστρεψε στο ματς, αντικαθιστώντας τον Δημγκιόκα. Αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή με την επανέναρξη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο ματς μπήκαν και οι Τσούπρος, Ντούμπερετ, αντικαθιστώντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα ο Τζανετόπουλος επέστρεψε στο ματς, με τον Ντούμπερετ να αγωνίζεται για το υπόλοιπο στη θέση του αμυντικού χαφ, δίπλα στον Κέζο.
Το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 35' αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη, καθώς δύο καλά σουτ των Κατσικά (50') και Ντούμπερετ (70') αποκρούστηκαν, ο Μούργκα δεν εκμεταλλεύτηκε ένα τετ α τετ που είχε στο 80' καθυστερώντας να εκτελέσει, ενώ ένα καλό σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή στο 83' σταμάτησε στο δοκάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα