Ο Μπρέσεβιτς δείχνει όσα περιμένει από εκείνον ο Δέλλας

14:49 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Τραϊανός Δέλλας και οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να «κουβαλήσει» την Ένωση επιθετικά και με τα γκολ του να ηγηθεί της ομάδας τη σεζόν που ξεκινάει. Η απόφαση να είναι ο Μπρέσεβιτς ο «εκλεκτός» για την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ έγινε μετά από πολλή μελέτη, με τον Τράι και τους συνεργάτες του να καταλήγουν στον 26χρονο,

απορρίπτοντας αρκετές περιπτώσεις επιθετικών που είτε προτάθηκαν είτε εξετάστηκαν.

Ο Δέλλας αναζητούσε για την επίθεση έναν παίκτη που θα έκανε αρκετά περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από το να σκοράρει και μόνο και φαίνεται πως με την επιλογή του Μπρέσεβιτς, έχει στα χέρια του τον ποδοσφαιριστή που θέλει. Τόσο στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου όσο και στις προπονήσεις (ειδικά στο πρωινό δίτερμα) ο Κροάτης έδειξε πως είναι ένας επιθετικός που ξέρει να χρησιμοποιεί το κορμί του, γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, ενώ παράλληλα έχει την ικανότητα να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του, «σπάζοντας» σωστά τη μπάλα δεξιά και αριστερά.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την εκτελεστική του δεινότητα, το μεγάλο του «όπλο» είναι το κεφάλι του και η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, εκεί όπου είναι πραγματικά ανίκητος και πολύ δύσκολα ανακόπτεται. Ο υψηλόσωμος φορ δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην ΑΕΚ και μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται ακόμα καλύτερος, κάτι που φάνηκε και στο σημερινό δίτερμα, με τον Μπρέσεβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ και να κερδίζει και ένα πέναλτι. Κάτι που γεμίζει ικανοποίηση το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου, που βλέπει από τον Κροάτη όσα περιμένει και ζητά από εκείνον στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα