Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κακός και με ράστα μαλλί (VIDEO)

21:59 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αφήνει πίσω του τον ωραίο του εαυτό από το Hangover, φορά ράστα μαλλί και ηγείται μιας συμμορίας! Κι όλα αυτά για την νέα του ταινία Hit and run (Ανοιχτοί λογαριασμοί).

Η ιστορία αφορά έναν τύπο ονόματι Τσάρλι Μπρόνσον, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τα πάντα όταν παρεκκλίνει από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που συμμετέχει

για να πάει την αρραβωνιαστικιά του στο Λος Άντζελες και να μη χάσει μια μοναδική ευκαιρία για την καριέρα των ονείρων της. Το ταξίδι τους περιπλέκεται, όταν το FBI εξαπολύει κυνηγητό... και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο, όταν η πρώην συμμορία του Τσάρλι, μια ομάδα από γκάνγκστερ - με επικεφαλής τον Μπράντλεϊ Κούπερ - τους ανακαλύπτει και αποφασίζει να τους εξοντώσει...

Στην ταινία, η οποία θεωρείται μια αυθεντική κωμωδία, πρωταγωνιστούν επίσης ο Νταξ Σέπαρντ και η Κρίστεν Μπελ. Μάλιστα ο Σέπαρντ έχει γράψει το σενάριο, ενώ συν-σκηνοθετεί την ταινία μαζί με τον Ντέιβιντ Πάλμερ.

Ωστόσο, την παράσταση κλέβει ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

«Έγραψα όλους τους άλλους βάσει της προσωπικότητάς τους, εκτός από τον Bradley. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον τύπο», αναφέρει ο Σέπαρντ.

«Δε μ' αρέσει ο αρχέτυπος ή ο παραδοσιακός κακός- είναι βαρετός. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα ήταν καλό αν ο μεγαλύτερος σταρ της ταινίας τυγχάνει να είναι ο κακός, επειδή ως φυσικό επακόλουθο θα ενδιαφερθείς για εκείνον. Και ο Κούπερ είναι και απολαυστικός ως ηθοποιός - και το απόλυτο αρσενικό».

Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου. Δείτε το τρέιλερ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα