Ο μποναμάς και ο επενδυτής

09:36 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Το θέμα του υποψήφιου επενδυτή είναι αυτό που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου η εφημερίδα τονίζει πως υπάρχει έντονος προβληματισμός, αφού παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη 25 μέρες από τότε που ο Γιάννης Βλάχος ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του πελάτη του, ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική πρόοδος. Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως και οι παίκτες περιμένουν μέχρι την αυριανή τακτική Γ.Σ. προκειμένου να μάθουν κάποια νεότερα

για το συγκεκριμένο θέμα και μετά να δουν πως θα κινηθούν, αφού τα χρήματα που πήραν για να περάσουν τις γιορτές, ήταν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που τους οφείλονται ακόμα. Από κει και πέρα γίνεται αναφορά και στο θέμα του Ψωμιάδη, όπου στην ΑΕΚ περιμένουν σήμερα την έκδοση της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί, αλλά και την επιστροφή στις προπονήσεις, ύστερα από την τετραήμερη άδεια που έδωσε ο Κωστένογλου στους παίκτες του.

GOAL

Για «μποναμά σωτηρίας» κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρεται στην υπόθεση Ψωμιάδη και την αναμονή της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Big Mac και των στενών συγγενικών του προσώπων. Η εφημερίδα τονίζει πως μόνο από εκεί φαίνεται... φως στο τούνελ, καθώς για το θέμα του υποψήφιου επενδυτή, που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής, κάποια ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει και δεν αναμένεται ούτε στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, από το αποτέλεσμα της συνέλευσης θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η αντίδραση των παικτών, που εξακολουθούν να μην έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους, έχοντας ξεκαθαρίσει πως η υπομονή εξαντλείται.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για ένα από τα πιο κρίσιμα 24ωρα κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται αρχικά στην σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και στενών συγγενικών του προσώπων, ενώ αναφέρεται και στην αυριανή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Μάλιστα, στον βασικό τίτλο γίνεται λόγος για «Μεγάλες προσδοκίες», καθώς δεν αποκλείεται αυτά τα δύο γεγονότα να ανοίξουν τον δρόμο για καλύτερες μέρες στην Ένωση. Από κει και πέρα, φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος, που μίλησε με καλά λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου, αλλά και για το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά και τα όσα ισχυρίζονται οι Άγγλοι για πιθανή μετακίνησή του από τον Γενάρη.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη και η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του ίδιου και στενών συγγενικών του προσώπων, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως η Ένωση διεκδικεί άμεσα το ποσό των 7,3 εκατ. ευρώ (που φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους), εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει να την δικαιώσει. Από κει και πέρα, γίνεται ανάλυση των πεπραγμένων του Νίκου Κωστένογλου και την βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα, τα τελευταία νέα σε διοικητικό επίπεδο ένα 24ωρο πριν από την Γ.Σ. με τον Σταύρο Αδαμίδη να

Keywords
Τυχαία Θέματα