Ο Μπέτο τις γκέλες, ο Γκαμεϊρό τη λύτρωση!

00:07 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΖΕΝΙΤ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-2 (1-2)
Γήπεδο: Πετρόφκσι

Απίστευτη πρόκριση μέσα στη Ρωσία πήρε η Σεβίλλη, που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Ζενίτ.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Λοντίγκιν είπε όχι σε σουτ του Κόκε ενώ στο 5' η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι και ο Μπάκα από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.

Στο 11ο λεπτό το σουτ του Χαλκ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' ο Μπέτο είπε όχι σε σουτ του Ντάνι. Στο 23ο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ του Βιδάλ καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Ιμπόρα, ενώ στο 30' ο Λοντίγκιν είπε όχι σε σουτ του Βιδάλ. Στο 45' ο Λοντίγκιν πρόλαβε σωτήρια κι έκοψε τον Μπάκα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το σουτ του Ντάνι από πλάγια, σταμάτησε στο δοκάρι του Μπέτο.

Και στο 48ο λεπτό από το πουθενά, η Ζενίτ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Σατοφ έβγαλε μια σκοτωμένη μπαλιά, ο Μπέτο έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Ροντόν εξ επαφής έγραψε το 1-1. Στο 53ο λεπτό το σουτ του Σμολνίκοφ έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Χαλκ στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 57' ο Καρίθο έκοψε σωτήρια τον Ντάνι. Στο 61ο λεπτό ο Κόκε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 72' ο Χλακ είδε τον Μπε΄το λίγο έξω, έκανε το σουτ από 40 περίπου μέτρα κι έγραψε το 2-1. Στο 76ο λεπτό ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Χαλκ, ενώ στο 82' είπε και πάλι όχι σε σουτ του Ροντόν αυτή τη φορά. Και τελικά στο 85ο λεπτό, ο Βιτόλο έβγαλε τη σέντρα και ο Γκαμεϊρό με πλασέ στην κίνηση, έκανε το τελικό 2-2.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπερτς, Νέτο, Σμολνίκοφ, Σατόφ, Γκαρθία, Βίτσελ, Ντάνι, Χαλκ, Ροντόν (83'Κερζάκοφ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Τρεμουλινάς, Παρέχα (22' Ιμπόρα), Καρίθο, Κόκε, Κριτσόβιακ, Μπανέγα, Βιτόλο (90+2' Σουάρεθ), Βιδάλ, Μπιά, Μπάκα (74' Γκαμεϊρό).

Keywords
Τυχαία Θέματα