Ο Μπέιλ θα κοστίσει στην Ρεάλ 230 εκ. ευρώ

17:45 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τις επόμενες ώρες στο Μαϊάμι, οι πρόεδροι των Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ θα συναντηθούν προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην ισπανική ομάδα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail να αναφέρει πως ο Ουαλός μεσοεπιθετικός θα στοιχίσει συνολικά 230 εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει 122 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ ενώ ο Μπέιλ για συμβόλαιο έξι χρόνων θα εισπράττει ετησίως 9 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή συνολικά θα

μπουν στο τραπεζικό του λογαριασμό 54 εκατομμύρια ευρώ. Με δεδομένο πως για τέτοια ποσά το ποσοστό φορολόγησης στην Ισπανία φτάνει το 52% αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να καταβάλει στο ισπανικό κράτος 56 εκατομμύρια ευρώ.
Συνολικά δηλαδή 222 εκατομμύρια ευρώ στα οποία αν προστεθεί και η προμήθεια στους ατζέντηδες τότε ο Γκάρεθ Μπέιλ θα κοστίσει συνολικά στην Ρεάλ Μαδρίτης 230 εκατομμύρια ευρώ.
Το συγκεκριμένο ποσό ξεπερνάει κατά πολύ τα 96 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα