Ο Αραβίδης και η... σύσκεψη

08:57 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις κυριαρχούν στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με τον επιθετικό της ΑΕΚ να τονίζει πως ακόμα ο κόσμος δεν έχει δει τίποτα από τη νέα ομάδα που χτίζεται. Ο Αραβίδης

ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την Ένωση και υποσχέθηκε πως θα αποζημιωθεί από τις εμφανίσεις της. Αναφορικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη η "Ώρα" τονίζει ότι "δεν ξεκολλάει από το Πήλιο". Όπως αναφέρει ο ηγέτης της ΑΕΚ ανέβαλε την αναχώρηση του ώστε να μείνει ακόμα μια μέρα με την ομάδα η οποία τον ικανοποίησε τόσο με την εικόνα της στα φιλικό με τη Νίκη όσο και με τη γενικότερη λειτουργία της.

SPORTDAY

Η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον επιθετικό της ΑΕΚ να δηλώνει ότι στην Ένωση θα απογειωθεί. Για τα μεταγραφικά τώρα τονίζει: " Η ΑΕΚ κινείτο το προηγούμενο διάστημα για μεσοαμυντικό και επιθετικό, αλλά με την πάροδο των ημερών και τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά το ενδεχόμενο αυτό έδειχνε να ατονεί.

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα Χάνια του Πηλίου υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανού Δέλλα και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αποφασίστηκε πως δεν είναι αναγκαία η ενίσχυση για την «Ένωση», αλλά έμεινε ανοιχτό ένα παράθυρο για να γίνει μία ακόμη προσθήκη, ίσως και δύο

Ο «τίγρης» έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και γενικά τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά κάποιον παίκτη, αλλά οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, μετά το φιλικό απέναντι στη Ρόμα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τους επικεφαλής πως έχει έτοιμη λίστα με παίκτες για κάθε θέση που μπορεί να ενδιαφέρει την «Ένωση» και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία ποδοσφαιριστή που να μπορεί να έρθει (και με λίγα χρήματα). Δεν αποκλείεται, πάντως, να πορευτεί η ΑΕΚ ως έχει και αν διαπιστωθούν κενά να καλυφθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε στη Football League η άνοδος κρίνεται στα play offs".

GOAL NEWS

"Ναι σε κάτι εξαιρετικό" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στα μεταγραφικά της ομάδας. "Η εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου είναι γεγονός πως γέμισε αυτοπεποίθηση την ομάδα. Ωστόσο, είναι σαφές πως στην Ενωση δεν κλείνουν τον φάκελο των μεταγραφών. Οπως συζητήθηκε εκτενέστατα στην προχθεσινοβραδινή συνάντηση των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα, η ΑΕΚ θα κινηθεί για μεταγραφές. Χωρίς βιασύνη, με προσεκτικές επιλογές και μόνο για παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο «Μίλο» πήρε την έγκριση να προχωρήσει και έχει ήδη στην ατζέντα του συγκεκριμένες επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις θέσεις του αμυντικού μέσου και του επιθετικού που ενδιαφέρουν τον Δέλλα για την ενίσχυση της ομάδας. Στις συζητήσεις των τεσσάρων έγινε σαφές πως υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως σε έναν μαραθώνιο που θα έχει η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν με περισσότερα από 40 παιχνίδια, θα χρειαστεί να υπάρχουν πολλές επιλογές.

Πάντως, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην προχωρήσουν σε μεταγραφές για να κλείσουν, απλώς, κάποια κενά, αλλά μόνο για παίκτες που θα εκτιμάται πως θα μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ετσι και αλλιώς, στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών από ελεύθερους παίκτες, που όσο περνά ο καιρός κλείνουν το κασέ τους. Περιμένουν επίσης και τα «κοψίματα» από ομάδες του εξωτερικού και ειδικά την Ισπανία. Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι βέβαιοι και θα περιμένουν την ανταπόκριση των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ και στα επόμενα φιλικά, με τον Ρήγα Φεραίο και κυρίως αυτό με τη Ρόμα. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης θα κρίνει τα δεδομένα της αγοράς και θα έχει έτοιμες λύσεις. Πάντως, αν η ΑΕΚ κάνει μία προσθήκη, αυτή φαίνεται πως θα είναι για τον αμυντικό μέσο. Και εκεί μένει ανοιχτό το θέμα του Κατσουράνη.

Το όνομα του διεθνούς μεσοαμυντικού παραμένει στο προσκήνιο, αν και υπάρχουν ισχυροί ενδοιασμοί για το κατά πόσο μία τέτοια μεταγραφή θα εξυπηρετήσει το γενικό πρότζεκτ που επιχειρείται στην Ενωση αυτήν την περίοδο" τονίζει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Η συνέντευξη του Αραβίδη αλλά και τα όσα είδε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Πήλιο απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας. Η Live Sport αναλύει τα όσα τσέκαρε ο ηγέτης της ΑΕΚ και τις συζητήσεις που είχε με τους Μπάγεβιτς, Δέλλα και Μιλοβάνοβιτς. Όπως τονίζεται η επίσκεψη στο κέντρο όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ έκανε τον Μελισσανίδη να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα της ομάδας όπως τα μεταγραφικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα