Ο αποφασισμένος Μελισσανίδης να το πάει μέχρι τέλους...

09:33 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον αποφασισμένο Μελισσανίδη γράφει η Ώρα: "Θα το πάω μέχρι τέλους"! Τρελαμένος από το θράσος εκείνων που έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου και που έχουν καταστρέψει τη μεγαλύτερη απόλαυση των Ελλήνων φιλάθλων ο Μελισσανίδης. "Η μπόχα θα φύγει από το ποδόσφαιρο. Συνεχώς δίπλα στην ΑΕΚ ο Τίγρης ανέβηκε στα Σπάτα για να δει την προπόνηση".

LIVE SPORT

"Ανένδοτος", γράφει

η LIVE SPORT και αναφέρεται τόσο στον Μαρινάκη όσο και στον Μελισσανίδη. Για τον πρώτο γράφει: "Σε συναγερμό στον Ολυμπιακό που περιμένουν την επέμβαση της δικαιοσύνης για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ξεκάθαρη η πρόθεση του Μαρινάκη να μην υποχωρήσει σε αυτή την υπόθεση αφού με δική του πρωτοβουλία πήγε στη Λίγκα και έκανε τις καταγγελίες για Ζωγράφο".

Όσο για τον Τίγρη; Η εφημερίδα γράφει: "Δρομολογεί εξελίξεις και αλλαγή σκηνικού ο Μελισσανίδης! Δεν αποκλείεται να αποδεχτεί πρόταση του Σαββίδη να προωθήσει λύση Βορειοελλαδίτη παράγοντα για την προεδρία της ΕΠΟ".


GOAL

"Eσείς τη δουλειά σας", ο Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες με αφορμή τα γεγονότα της Παρασκευής", γράφει το Goal και προσθέτει: "Ξεκίνησε το... σαφάρι ο Μελισσανίδης στη Βραζιλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα