Ο ανυπόμονος Φαγιέ, ο Λεονάρντο και το γήπεδο...

10:07 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ των ΣΠΟΡ

Η Ωρα των Σπορ έχει βασικό θέμα και τέσσερις σελίδες την συνέντευξη Φαγιέ. Η εφημερίδα πρόσφερε στον παίκτη μια φανέλα της Ένωσης από την σεζόν 1994-1995 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σενεγαλέζος αρπαξε την ευκαιρία και τόνισε ότι θέλει να πάει στο Champions League με την Ένωση, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Επίσης αποκάλυψε πως είναι απίστευτα ανυπόμονος για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετά το φιλικό στο Ελ Πάσο ήθελε να φύγει μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ!
Επίσης η εφημερίδα αναφέρεται στην τοποθέτηση του Βασίλη Ρόβα, στο χώρο του κέντρου, με τον παίκτη να παίρνει την θέση του Άνχελ Κορδέρο.
Για το μπάσκετ τονίζεται ο αγώνας δρόμου που θα γίνει αν αποφασιστεί σήμερα, να έχει κόσμο η «Βασίλισσά» κόντρα στο Λαύριο ενώ θέμα είναι και τα εισιτήρια του αγώνα βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό τα οποία είναι μόλις 550 και η εφημερίδα γράφει "όποιος προλάβει».


SportDay «Στη φυλακή, αλλά για την ΑΕΚ!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει στη φυλακή πλέον ΜΟΝΟ για την υπόθεση της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή γράφει για το στοίχημα του Δέλλα αλλά και το ισπανικό μοντέλο και το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Επίσης το θέμα του γηπέδου και ο Δεκέμβριος που θα είναι κρίσμος απασχολούν την εφημερίδα. Αναλυτικά αναφέρει:
Σημαντικός αναμένεται ο Δεκέμβριος σε ότι αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν έχει προκύψει κάποια δυσλειτουργία, κάποια καθυστέρηση μέχρι στιγμής και όλα εξελίσσονται ομαλά. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα ακόμα για να κατατεθεί ο φάκελος στην Πολεοδομία και να πάρει η «Ένωση» την άδεια.
Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου με την Περιφέρεια, η οποία έχει πλήρη εικόνα για το σχέδιο του γηπέδου, καθώς έχει λάβει τις προμελέτες.
Υπολογίζεται, πως μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Στη συνέχεια, το θέμα θα περάσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να εγκριθεί και τυπικά. Θεωρείται πολύ δύσκολο να κολλήσει εκεί, διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις της UEFA το γήπεδο που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις επαφές που θα γίνουν και με αρμόδια Υπουργεία.

Goal
Τα δεδομένα για τον Λεονάρντο αναλύει η εφημερίδα αναφέροντας τα εξής: Μία γνώριμη λύση και μάλιστα πολυτελείας (για τα δεδομένα της Β' Εθνικής) με την οποία έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι αυτή του Λεονάρντο Ροντρίγκεζ Περέιρα. Ο Βραζιλιάνος άσος θεωρείται μία από τις καταλληλότερες λύσεις, με τη σημαντική υποσημείωση πως είναι και από τις πιο δύσκολες, υπό την έννοια πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και τον Δεκέμβριο του 2014.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε πουληθεί από την ΑΕΚ στην Τσόνμπουκ Μότορς το καλοκαίρι του 2012 και μάλιστα οι απολαβές του στην κορεάτικη ομάδα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το πρωτάθλημα της Κορέας ξεκινά τον Μάρτιο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο. Το σίγουρο είναι πως ο «Λεό» θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την πρώην του ομάδα. Ακόμα όμως και αν ρίξει το κασέ του, παραμένει το εμπόδιο του συμβολαίου του, με τους Κορεάτες φυσικά να μην προτίθενται να τον αφήσουν δίχως αντίτιμο. Πάντως, υπάρχει ανοιχτή γραμμή και είναι δεδομένο ότι το «ψηστήρι» από τους ανθρώπους της Ενωσης θα κορυφωθεί προς το τέλος της σεζόν.

Livesport
Σύμφωνα με την Live sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά δυνατούς συμπαίκτες στην Αμερική, για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα