«Ο Αντώνης είναι παλικάρι»

17:33 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Στην ΑΕΚ το πήραν απόφαση ότι ο Φώτης Βασιλόπουλος δεν παίζει με Πανερυθραϊκό (σ.σ. αφού ο δικαστής του αφαίρεσε το δικαίωμα να απολογηθεί). Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος πάντως χαρακτήρισε "παλικάρι" τον Αντώνη Μάντζαρη και έτοιμο να δώσει το "παρών" παρά το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στον παράμεσο του αριστερού του χεριού.

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε στην "ΩΡΑ των σπορ": "Όλα δείχνουν, ότι ο Φώτης

δεν παίζει! Θα τιμωρηθεί χωρίς να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά όμως. Πρέπει να πληρώσουμε με κάθε τρόπο τους πόντους και τη δημιουργία του Φώτη. Είναι προφανές ότι η απουσία του είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα βρίσκεται, ωστόσο, σε καλή κατάσταση και με υψηλό ηθικό μετά τη νίκη στο Πέραμα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας και νομίζω, ότι θα την έχουμε. Όλοι είδαν ή έμαθαν το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στο Πέραμα. Αξίζουν συμπαράστασης. Ο Πανερυθραϊκός είναι επικίνδυνος, όπως είναι επικίνδυνη κάθε ομάδα, που δίνει μάχη για να σωθεί. Οι παίκτες του έχουν ισχυρό κίνητρο, αλλά όπως σας είπα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση".

Ο κ. Καραγιάννης δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του για την τακτική που θα ακολουθήσει στο επόμενο ματς, αλλά όπως δήλωσε "πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Κοιτάμε κάθε ματς χωριστά, με σοβαρότητα. Στόχος μας παραμένει να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τους παίκτες".

Για τον Μάντζαρη που θα παίξει με ειδικό νάρθηκα: "Ο Αντώνης είναι παλικάρι. Το απέδειξε και στο Πέραμα. Θα παίξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα