Ο Darth Vader κατεβαίνει υποψήφιος στις ουκρανικές εκλογές (ΦΩΤΟ)

10:47 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η ταλαιπωρημένη Ουκρανία επιχειρεί με τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου να αλλάξει το κλίμα και να διώξει τους «κακούς» από το προσκήνιο.

Ωστόσο, διαφορετική άποψη έχει ο αρχηγός των... σκοτεινών δυνάμεων Darth Vader, καθώς ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος!

Ο «κακός» από τον Πόλεμο των Αστρων είχε άλλωστε εμφανιστεί πολλές φορές στην

πλατεία Ανεξαρτησίας, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Κίεβο και τώρα επιλέχθηκε ως επίσημος υποψήφιος του Ουκρανικού Διαδικτυακού κόμματος (UIP).

«Έχοντας επικρατήσει στις εσωτερικές διαδικασίες, ο σύντροφος Vader θα είναι ο υποψήφιός μας» ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ηγέτης του UIP, Ντμίτρι Γκολούμποφ, ο οποίος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για απάτη με πιστωτικές κάρτες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, μαζί με τους πιστούς του στρατιώτες του από τον κόσμο του Πολέμου των Αστρων, ο Darth Vader έφτασε στο δημαρχείο της Οδησσού, όπου αυτοανακηρύχθηκε δήμαρχος. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε ζητήσει και ένα χώρο στο κοντινό πάρκο για να αφήσει το διαστημόπλοιό του.

«Μόνο εγώ μπορώ να κάνω αυτή τη χώρα αυτοκρατορία, ανακτώντας την παλιά της δόξα, τα χαμένα εδάφη και την υπερηφάνεια της», ήταν η δήλωση του Darth Vader, ενώ σύμφωνα με το UIP, ήδη έχουν καταβάλει τα 165.000 ευρώ που απαιτούνται για την υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν στις 25 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα