Ντρογκμπά: Θα τα δώσω όλα με Τσέλσι

21:59 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έζησε τις πιο σημαντικές του στιγμές στην τσέλσι, τόνισε πως την αγαπάει, αλλά προσέθεσε πως στα ματς με τη Γαλατά θα τα δώσει όλα για να κερδίσει η νυν ομάδα του.
«Το Στάμφορντ Μπριτζ είναι το σπίτι μου. Μπορώ να σκοράρω με κλειστά τα μάτια σε αυτό το γήπεδο. Αποχώρησα νικητής από την ομάδα και πιστεύω ότι οι οπαδοί το εκτίμησαν. Απόλαυσα τις στιγμές που έζησα εκεί. Τους αγάπησα και ακόμα το κάνω», ήταν το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου άσου που πρόσθεσε:
«Πλέον,

όμως, ανήκω στη Γαλατασαράι και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πρώτο ματς παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο. Ξέρω καλά την Τσέλσι, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».
Η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση- πρόκριση, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Πρέπει να πετύχουμε κάτι στην έδρα μας. Εάν θέλουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη».

Keywords
Τυχαία Θέματα