Ντρογκμπά: Δεν θα είμαστε μαζί του χρόνου

08:26 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να αποχωρεί από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι πληθαίνουν με το "France Football" να αποκαλύπτει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Ιβοριανού επιθετικού προς τους συμπαίκτες του.
Όπως φέρεται να είπε ο Ντρογκμπά στους συμπαίκτες του στην Τσέλσι: "Δεν θα είμαστε μαζί για την επόμενη σεζόν. Είχα αποφασίσει να αποχωρήσω και ήθελα να το μάθετε από εμένα. Δεν επιθυμούσα το τέλος της συνεργασίας μου με την ομάδα, αλλά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στον πάγκο και να βλέπω τους άλλους παίκτες να παίζουν. Είμαι έτοιμος

για το μεγάλο άλμα προς... το άγνωστο. Μολονότι τα τελευταία τρία χρόνια έλεγα πως θα φύγω, μου ήταν πολύ δύσκολο να παραδεχτώ πως τελείωσε η σχέση μου με τον σύλλογο. Θα βρω νέα περιπέτεια".
Ωστόσο οι εκπρόσωποι του Ντρογκμπά έσπευσαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα την ίδια στιγμή που από την Τσέλσι υπογραμμίζεται πως οι συζητήσεις για το μέλλον του Ιβοριανού επιθετικού στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης συνεχίζονται. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σανγκάη Σένουα, εκεί όπου αγωνίζεται και ο Νικολά Ανελκά, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να ανέρχονται στις 250.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα