Ντομενέκ: Η Γαλλία... αυτοκτόνησε

14:47 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο "Tout Seul" δηλαδή "Εντελώς μόνος", ο Ραϊμόν Ντομενέκ μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και υποστήριξε πως εκείνο το σύνολο παικτών είχε... αυτοκτονήσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα "Equipe", ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας μιλώντας για την κόντρα που είχε τότε με τον Νικολά Ανελκά τόνισε: "Ήταν η στιγμή που ένιωσα πιο μόνος από ποτέ. Όταν με προσέβαλε χάθηκε όλη η ιεραρχία της ομάδας,

κατέρρευσε ο κόσμος γύρω μου. Ένιωσα σοκαρισμένος, δυστυχισμένος".
Για τα όσα συνέβησαν στην Νότιο Αφρική το 2010, ο Ντομενέκ δήλωσε: "Ο φυσιοθεραπευτής ήρθε στα χέρια με τον Εβρά και τους χώρισα. Λάθος μου. Έπρεπε να τους αφήσω να πάνε ως τα άκρα τον παραλογισμό τους. Έπειτα δεν έπρεπε να αφήσω τους παίκτες να προχωρήσουν στην απεργία. Έπρεπε να απαιτήσω από αυτούς να προπονηθούν χωρίς να διαπραγματευθώ μαζί τους. Ο Ανρί προσπάθησε να τους λογικεύσει, αλλά είδα ότι η επιρροή του ήταν μηδενική, όσο και η δική μου. Επί της ουσίας εκείνο το σύνολο ‘αυτοκτόνησε' ομαδικώς".
Για τον παραγκωνισμό του Γκουργκίφ, ο Ντομενέκ τόνισε: "Συνειδητοποίησα ότι πολλοί παίκτες δεν του έδιναν πάσα, ακόμα και αν βρισκόταν σε καλύτερη θέση από τον ποδοσφαιριστή που τελικά έπαιρνε την μπάλα. Ήμουν αυστηρός μαζί του αλλά αν δεν άφηνα εκείνο έξω, θα έπρεπε να αλλάξω 4 ή 5 παίκτες. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, προσπάθησα να προστατεύσω και εκείνον".

Keywords
Τυχαία Θέματα