Ντι Στέφανο: Η Ρεάλ έχει το υλικό για να προκριθεί

14:39 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Καμπ Νου" η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο να αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά να υπογραμμίζει πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει το υλικό για να προκριθεί.

Σε δηλώσεις του ο επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι η Ρεάλ θα πάρει την πρόκριση. Δεν τολμώ να κάνω οποιαδήποτε πρόβλεψη, επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο.

Και οι δυο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι δύσκολο για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μέσα στις δυνατότητες της. Δεν υπάρχουν παίκτες-κλειδιά στο παιχνίδι, ο καθένας έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο. Αν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μέσι; Αυτό είναι κάτι άλλο, αλλά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Η Ρεάλ έχει το υλικό για να τα πάει καλά".
Ο Ντι Στέφανο μίλησε και για την ρεβάνς του 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ: "Νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει στην Primera Division, σε ένα επίπεδο ανάλογο με αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι οι παίκτες θα ταξιδέψουν εκεί για να κερδίσουν. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να παίξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα