Ντι Ματέο: Τυχεροί αλλά αξίζαμε την νίκη

14:23 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Τσέλσι κέρδισε την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-2 με το Ρομπέρτο Ντι Ματέο να παραδέχεται πως η ομάδα του ήταν τυχερή ωστόσο σημείωσε πως άξιζε την νίκη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης τόνισε: "Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι απέδειξαν ότι έχουν πολύ καλή ομάδα. Ίσως στο χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ

να ήμασταν τυχεροί, όμως αξίζαμε την νίκη. Ίσως μας έλειπε λίγο η εμπειρία. Δεν είχαμε τον Λάμπαρντ, τον Κόουλ, τον Τέρι άρα έλειπε πολλή εμπειρία Τσάμπιονς Λιγκ από το χορτάρι. Αλλά θεωρώ πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν αξίζουν συγχαρητήρια καθώς τα πήγαν περίφημα. Καταφέραμε να νικήσουμε κάτω από μεγάλη πίεση".
Πλέον η Τσέλσι είναι πρώτη ισόβαθμη της Σαχτάρ, ένα βαθμό πάνω από την Γιουβέντους με τον Ντι Ματέο να δηλώνει: "Δεν γίνονται πιο εύκολα βέβαια τα πράγματα, καθώς έχουμε να παίξουμε με την Γιουβέντους, αλλά αν καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο ματς ανάμεσα στην Σαχτάρ και την Γιουβέντους θα είναι καθοριστικό. Χρειαζόμαστε την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Νόρτζελαντ, αλλά και στο Τορίνο θα χρειαστούμε βαθμούς. Θα πρέπει ωστόσο να βελτιώσουμε την ανασταλτική μας λειτουργία. Θα τα καταφέρουμε με τον καιρό. Θεωρώ ότι αποτελεί κίνητρο για κάθε ομάδα να παίζει με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα