Ντι Μαρία: Πονάει όταν κάνεις το καλύτερο και ακούς ότι θα πας στη Τότεναμ

15:38 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Τη φετινή σεζόν ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης παρότι το περασμένο καλοκαίρι ακουγόταν πως θα δοθεί στην Τότεναμ, ως αντάλλαγμα για τον Μπέιλ, φήμη που τον είχε πονέσει όπως παραδέχτηκε.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Πονάει όταν κάνεις πάντα το καλύτερο για τον σύλλογο σου και μετά ακούς ότι ίσως

πας στην Τότεναμ. Μίλησα με τον Κάρλο Αντσελότι το περασμένο καλοκαίρι. Ήθελα να μείνω και εκείνος ήθελε να μείνω. Μου είπε ότι με υπολογίζει και πως πλέον το θέμα είναι δικό μου".
Για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντι Μαρία δήλωσε: "Βελτιώθηκα με τον Αντσελότι. Μου έβγαλε το καλύτερο μου. Τα πράγματα πήγαν καλά και πήρα την σωστή απόφαση. Δεν θα σας πω ψέματα, ξέρω ότι υπάρχουν σύλλογοι που με θέλουν και μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ρεάλ, αλλά αυτό αφορά τον σύλλογο και τους εκπροσώπους μου. Εγώ θα μείνω, αν ο σύλλογος θέλει να μείνω.
Δεν σκέφτομαι το μέλλον του τώρα. Θα δούμε τι έχει στο μυαλό της η Ρεάλ, αν θέλουν να μείνω ή να φύγω.
Είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ. Έκανα μια καλή σεζόν και πάντα είχα την υποστήριξη όλων, αλλά μερικές φορές δεν έχεις επιλογή, όταν θες να μείνεις μόνο εσύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα