Ντι Κάνιο: Ενίσχυση στην επίθεση

18:32 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τη φυγή του Μάρτιν Ο' Νιλ και την πρόσληψη του Πάολο Ντι Κάνιο, η Σάντερλαντ φαίνεται να έχει βελτιωθεί, όμως παρόλα αυτά θα παλέψει σκληρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ο Ιταλός προπονητής παραδέχτηκε πως απόρησε με τις ελάχιστες επιθετικές λύσεις που βρήκε με τον ερχομό του στην ομάδα, αφού ουσιαστικά οι μοναδικοί επιθετικοί του συλλόγου είναι οι Στίβεν Φλέτσερ και Στεφάν Σεσενιόν, με τον πρώτο να απουσιάζει από τον Γενάρη, μετά το τραυματισμό που είχε υποστεί στον αστράγαλο.
«Δεν θέλω να είμαι καυστικός, αλλά αν θες

να είσαι μία ομάδα η οποία θέλει να παραμείνει στην κατηγορία ή να κατακτήσει τίτλους, θα πρέπει να έχεις πέντε επιθετικούς», τόνισε αρχικά ο Ντι Κάνιο και πρόσθεσε:«Ούτε τρεις, ούτε τέσσερις, αλλά πέντε. Και ένας από αυτούς να είναι νεαρός, όπως έχουμε εμείς τον Γουίκαμ».
«Ο σύλλογος είχε μόνο τον Φλέτσερ μέχρι τον Γενάρη και τον Σεσενιόν. Τι θα γινόταν αν ο Φλέτσερ αρρώσταινε; Ο Γκράχαμ ήρθε τον Ιανουάριο και τον υπολογίζω, αλλά και πάλι δεν γίνεται να κάνεις δουλειά με τόσες λίγες επιλογές», δήλωσε στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός, καταλήγοντας: «Έβλεπα παιχνίδια της ομάδας πριν έρθω και πραγματικά δεν υπήρχαν σε κάθε επίθεση πάνω από δύο παίκτες στην περιοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα