Ντελ Μπόσκε: Υπολογίζω στον Γιορέντε

14:14 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Γιορέντε δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το αποψινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη και ο λόγος είναι, σύμφωνα με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, το γεγονός πως είναι τραυματίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως υπολογίζει στον Βάσκο επιθετικό.

Σε δηλώσεις του ο Ντελ Μπόσκε τόνισε: "Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και τον υπολογίζω για τα προκριματικά και για τα τελικά του Μουντιάλ. Του έχω εμπιστοσύνη και τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στις ικανότητες του. Συνεπώς σύντομα

θα τον έχουμε ξανά μαζί μας".
Για τον λόγο που άφησε τον Γιορέντε εκτός αποστολής, ο Ντελ Μπόσκε δήλωσε: "Ο Γιορέντε πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την ανανέωση του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ακόμα και όταν δεν αγωνιζόταν, ήταν πάντα στο μυαλό μου. Θα τον είχα καλέσει για το παιχνίδι με την Ουρουγουάη, αλλά τραυματίστηκε και δεν ήθελα να τον επιβαρύνω παραπάνω. Δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με την Αθλέτικ. Για αυτό δεν πίεσα ώστε να έχω μαζί μου τον Φερνάντο. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αποθεραπεία του, οπότε δεν υπήρχε λόγος να τους πάω κόντρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα