Ντεφό: Μένω στην Τότεναμ

20:04 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσία της ΚΠΡ από τον Χάρι Ρέντναπ. Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, φερόταν να έχει βάλει στόχο να δελεάσει τον Ντεφό, με τον οποίο συνεργαζόταν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και με την προσθήκη του στο ρόστερ των Ρέιντζερς, να ενισχύσει την «πληγωμένη» γραμμή κρούσης.
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί και ο διεθνής φορ ήταν κατηγορηματικός:
«Δεν πρόκειται να φύγω! Θέλω να μείνω

στην Τότεναμ. Αγαπάω την ομάδα, θέλω να παίζω και να βοηθήσω τον σύλλογο με πολλά γκολ και αισθάνομαι υπέροχα. Δεν φεύγω από εδώ. Ούτε αν μου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία θα σκεφτώ να αποχωρήσω. Για κανέναν λόγο. Μακάρι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ» είπε ο Ντεφό και συνέχισε, μιλώντας για τη νίκη (2-1) επί της Λίβερπουλ, το βράδυ της Τετάρτης:
«Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε πολύ σημαντικούς βαθμούς. Με την ποιότητα που διακρίνει το ρόστερ μας, μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».
Ερωτηθείς για τον Βίλας - Μπόας, είπε: «Στην Τσέλσι δεν του βγήκε αυτό που ήθελε. Αλλά έτσι είναι η ζωή ενός προπονητή. Και τα δύσκολα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός τεχνικός και έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχει διαφορετική προσέγγιση για κάθε παιχνίδι και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μας έχει κάνει όλους να θέλουμε να πολεμάμε και να κερδίζουμε για αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα