Ντε Βισέντι: Το ίδιο με Μπαρτσελόνα και Ερμή

21:13 10/9/2014 - Πηγή: AEK365

Φιλοσοφημένος και σε ετοιμότητα για να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν ο άσος των γαλαζοκιτρίνων, εξηγεί πώς αντιμετωπίζουν οι νταμπλούχοι τα επόμενα δυο παιχνίδια και μιλάει για τα επιπλέον κίνητρα που έχουν.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο προσεχών αντιπάλων του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό για τον Ντε Βινσέντι, πολύ λίγη σημασία έχει: «Ναι, είναι αλήθεια, υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ερμή και της Μπαρσελόνα. Όπως είναι αλήθεια ότι ο ΑΠΟΕΛ

βρίσκεται σ΄ αυτή τη θέση, γιατί κέρδισε παιχνίδια με ομάδες μεγάλου βεληνεκούς. Θα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα δυο παιχνίδια.
Μπαρσελόνα και Ερμής, για μας είναι ακριβώς το ίδιο. Θέλουμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το ίδιο και με την Μπαρσελόνα. Για μας δεν υπάρχει καμία διαφορά».
Ο παράγοντας κούρασε δεν πρόκειται να επηρεάσει φέτος τους γαλαζοκίτρινους, αφού και παίκτες διαθέτουν, ενώ και αυξημένο κίνητρο υπάρχει, σύμφωνα με τον Αργεντινό άσο: «Έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά το καλό είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες αυτή τη σεζόν κι είμαστε πολύ καλύτεροι. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Αλλά ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό.
Το ξέραμε ότι θα συμβεί, δεν ήταν έκπληξη για μας. Και πέρσι η ομάδα αγωνίστηκε σε πάρα πολλά παιχνίδια και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Αυτή η χρονιά έχουμε επιπλέον κίνητρο, αφού θα παίξουμε απέναντι από τις καλύτερες ομάδες. Και το κίνητρο σε τέτοιες περιπτώσεις σε κάνει να μην κουράζεσαι».
Ο 25χρονος άσος νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στον κόσμο: «Δεν ξέρω αν είμαι πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, αλλά εγώ νιώθω το ίδιο. Εντάξει, με αυτές τις ομάδες και με τον κόσμο να έχει προσδοκίες, νιώθεις ακόμη πιο μεγάλη ευθύνη.
Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά νιώθω όπως και στην περασμένη χρονιά, να τα δώσω όλα ξανά για να διακριθούμε στην Ευρώπη και να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους στην Κύπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα