Ντε Λαουρέντις: Θα προχωρήσουμε και χωρίς τον Μπενίτεθ

12:34 22/12/2014 - Πηγή: AEK365

Οι οπαδοί της Νάπολι γκρινιάζουν για το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται από τόσο νωρίς εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ο Ράφα Μπενίτεθ λέει με νόημα πως αυτά μπορεί να κάνει με τα υλικά που διαθέτει και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξεκαθαρίζει πως η Νάπολι θα συνεχίσει την ίδια οικονομική πολιτική με ή χωρίς τον Μπενίτεθ.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο

Ντε Λαουρέντις, τόνισε: "Νομίζω ότι είμαστε ήδη δυνατοί στην Ιταλία και την Ευρώπη, αλλά χρειάζεται υπομονή. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν αντέχουμε οικονομικά να πληρώνουμε δυο μέσους, αντί 8-10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.
Αν ο Μπενίτεθ δεν περιμένει να δείξει υπομονή, θα προχωρήσουμε χωρίς αυτόν. Αν το πλάνο και αυτός δεν ταιριάζουν, θα υπάρχει ένας λόγος.
Φυσικά, πρέπει να επινοήσω ένα σύστημα που θα μου φέρει άλλα 150 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τότε θα δείτε πραγματικά ότι η Νάπολι μπορεί να γίνει ανταγωνιστική.
Έχω μερικές ιδέες, αλλά πρέπει να επιλύσω το θέμα του γηπέδου. Σκέφτομαι τη συμμετοχή των οπαδών καθώς έχουμε 5 ή 6 εκατομμύρια παγκοσμίως. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να λειτουργήσει μια λαϊκή συμμετοχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα