Ντε Μπλάσις: Στην Ελλάδα δεν πληρώνεις κλήσεις

17:44 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, μετά τον Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζει τη καριέρα του στη Μάιντς και ήδη έχει καταβάλλει δυο φορές χρηματικό πρόστιμο για παράβαση του ορίου ταχύτητας, κάτι που στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε, δεν έκανε ποτέ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της Αργεντινής, την OLE, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Δέχθηκα κλήση δυο φορές, αλλά σε δρόμους μικρούς για παράβαση του ορίου ταχύτητας. Έπρεπε να πηγαίνω με 30 και πήγαινα με

50. Στέλνουν τη φωτογραφία στην ομάδα και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Σου μειώνουν το μισθό, απευθείας.
Στην Ελλάδα, δεν έχει καμία σχέση. Η Ελλάδα είναι σαν την Αργεντινή. Αντιλαμβάνονται ότι είσαι ποδοσφαιριστής και δεν σου ζητούν τίποτα. Εδώ δεν τους νοιάζει ποιος είσαι. Έπιασαν τον Μάρκο Ρόις και έπρεπε να πληρώσει ένα πολύ σημαντικό πρόστιμο".
Για τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ντε Μπλάσις δήλωσε: "Ήταν μια όμορφη εμπειρία, ήμουν καλά από ποδοσφαιρικής άποψης και γνώρισα μια άλλη κοινωνία. Στην Ελλάδα, δεν θα σε κλέψουν, είναι εκπαιδευμένοι και έχουν ένα τρόπο να ζουν παρόμοιο με τον δικό μας. Στην εξέδρα συγκρούονται, οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί.
Αντίθετα, στη Γερμανία σε χειροκροτούν πάντα. Σαν ο κόσμος να πηγαίνει θέατρο και καταλαβαίνει ότι δίνεις τα πάντα, οπότε σου αναγνωρίζουν ότι προσπαθείς, ακόμα και όταν χάνεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα